.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на ameli

Question На обществено място!?

Ъм.. все още съм в шок и не знам как да започна темата си.
    Ок, говорих преди малко с баба ми, която ми каза, че съседките и направили забележка да не се целувам/прегръщам с приятеля си пред входа, защото това било крайно неприлично. При което аз сащисах ;х
    Въпроса ми е.. показвате ли близост с половинките си на обществени места или това за вас е .. не знам, неморално?! Аз ли съм в грешка или просто хората около мен са с остаряло мислене.. ?! На вас правили ли са ви забележки?
    Последно редактирано от ameli : 02-24-2013 на 11:49

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    ...или просто хората около мен са с остаряло мислене.. ?!

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    ...говорих преди малко с баба ми, която ми каза, че съседките и направили забележка да не се целувам/прегръщам с приятеля си пред входа...
    ...сама си отговаряш!

И за мен е грозно да се натискате/обарвате, да си бъркате под панталоните, но ако е само това(прегръдки и велувки), и то при положение, че входа не е градския площад... Грозно е съседките ви да седят и да кледат кой какво прави. Клюкарска работа!

Мега фен Аватара на ameli
    Говоря точно за прегръщане тип http://media.tumblr.com/tumblr_m4pxdeV40Z1r1tvzd.gif > аз отивам при него, той ме хваща през рамената и ме целува.. за 'натискане/обарване/бъркане под панталоните' съм съгласна, че си има други места и не сме си позволявали никъде.. просто не знам, странно ми е, още повече каква им е работата на тея клюкарки да висят в 7 часа на прозореца и да гледат аз какво правя :Х

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Напълно морално си е тая прегръдка. Просто техните виждания са остарели, както и самите тях.
    Времето, в което те са пораснали, е коренно различно от това, в което живеем ние в момента. Съветът ми е да не те бърка, едно прегръщане си е съвсем нормално.

Абе хич да не ти пука... сега разбирам да сте се награбили и да се чукате под балкона на съседката, ама да си гушнеш гаджето и да си го целунеш... бахти закостенелите хора.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На баба ти съседките... Моля ти се. Ей, много мразя нагли старци!

Ние рядко показваме каквато и да е близост на обществени места, но и двамата сме си такива просто. Няма нищо общо с чувствата и отношенията ни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Освен да влезете във входа и там да се нацелувате като хората, друга алтернатива не виждам.

Мега фен
    Град
    <3
    омг не обръщай внимание на бабичките

Аз така се разревах заради едни в най-ранните си периоди на такива интимни отношения. Колко съм била тъпа..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ауу въобще не я слушай. Те са друга генерация ..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

За мен е много некултурно, например да сте в копмаия с приятели и останалите да си говорят, а вие да си се мляскате острани. Една прегръдка и целувка и то пред входа не е неприлично. Не им обръщай внимание. Прави си кефа. Като им е неприятно да не ви гледат.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Абе хич да не ти пука... сега разбирам да сте се награбили и да се чукате под балкона на съседката, ама да си гушнеш гаджето и да си го целунеш... бахти закостенелите хора.

The same.
    Schhh! Hear the silence...

Banned Мега фен
    естествено че си целувам и прегръщам приятеля на обществени места,но само до там ... на мен също не ми е приятно да виждам как някой си бърка в гащите на обществени места,но съм срамежлива и никога не бих направила забележка.. всеки си преценява как да се държи... лично за мен целувки/прегръдки са си ОК,а и с него точно в това отношение сме от до на едно мнение....

едит: до сега не са ни правили забележка,но ние определено внимаваме как се държим,особено когато сме заобиколени от възрастни хора ... за мен това и до някъде е уважение,но много задълбочавам темата

Съседките на баба ти да си гледат работата,и какво му е неприличното това е само една прегръдка/целувка момче съм и ако искам ще си прегръщам момичето без да ми пука какво ще си помислят

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Я не се ядосвай. И моята баба е същата и съм слушала мненията на клюкарки-съседки. Въобще не ги мисли. Само много озлобени, завистливи и прочие хора биха имали нещо против двама влюбени, които са се гушнали на пейката пред входа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Въобще да не ти пука в край на сметка не правите нещо пошло а се гушката и целувате .
    Моята баба пък харесва влюбени двойки да се гушкат винаги изпада в умиление

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Правили са ми забележки, да. Не е като да съм се трогвала особено. Хората винаги говорят и винаги търсят кусури.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    много озлобени, завистливи и прочие хора биха имали нещо против двама влюбени, които са се гушнали на пейката пред входа.
    Особено, ако те изпраща. Когато моя приятел ме изпраща до вкъщи, също се прегръщаме и/или целуваме за чао. Хич да не ти пука. Както казаха и другите, няма нищо неморално в една целувка и/или прегръдка.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Според мен е напълно нормално.Аз лично не мога да се сдържам да не прегръщам и целувам гаджето ми,където и да се намираме.Даже съм имала доста проблеми за това в училище..И все пак смятам,че такива действия са по-скоро сладки,не е като да сте тръгнали да се обарвате по разни интимни части и прочие..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Според мен е напълно нормално.Аз лично не мога да се сдържам да не прегръщам и целувам гаджето ми,където и да се намираме.Даже съм имала доста проблеми за това в училище..И все пак смятам,че такива действия са по-скоро сладки,не е като да сте тръгнали да се обарвате по разни интимни части и прочие..
    Обарването също не е забранено.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Обарването също не е забранено.
    Не съм казала,че е забранено или нередно,просто мисля,че това е по-добре да се прави насаме.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    В лудешките години е престъпление да се тревожиш за мнението на съседите.

Мега фен Аватара на teenems
    Ооо,аман от дърти кукумявки,които нямат работа и най-малкото ги дразни.Целувка и прегръдка,особено за раздяла...са so lovely.Кво ти пука..аре да им е гадно!Да живее любовта
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на xoxi
    И моята баба предпочита с приятеля ми да се държим "нормално" на обществени места, но ако някоя нейна съседка/приятелка/позната каже същото, баба ми е готова да я изяде с дрехи направо, защитавайки ни мен и него. Въобще не търпи такива клюкарски истории тя.
    Иначе подкрепям Violenza. И ние сме така. Много рядко показваме близост пред други хора.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Подкрепям горните мнения.Да не ти пука!

Голям фен Аватара на Ospi
    Мне, не е*авай. Знаеш ли кво е хубаво според мен, сякаш времето около тях спира. Сякаш нямат абсолютно никакви грижи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си