.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Как се забравя момиче?

Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
    Идеи или съвети?

Голям фен Аватара на dantro
    С друга ест
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Забавлявай се !!! Когато излизаш не мисли за нея .. а за най-близката красива мацка Или за нещо друго , но я изключи от ума си ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    там където мечтите стават реалност
    1)осъзнай,че е като всички останали или не е най-добрата
    2)обърни внимание на всичките й лъжи и тъпи постъпки с които те е наранила или не ти е обърнала внимание
    3)огледай се,заобиколен си от красиви момичета,защо точно нея?
    4)ама тя наистина не е нищо повече от другите
    5)не те ли дразни,че се прави на недостъпна,а е най-обикновена както всички
    6)не ти ли писна да слушаш лъжи и оправдания
    7)смешно е да тичаш след момиче и да си играят с теб

Ето ти я формулата,вярна и универсална,просто осъзнай нещата и давай напред...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Тя не е единственото момиче,откаде знаеш може и да срещнеш някоя друга,която ще те прави по щастлив,но да седиш и да се самосъжаляваш и да не преставаш да мислиш за нея няма да стане.Наистина ти никога няма да я забравиш,но това може да остане един красив спомен,нетрябва едно нещо да ти пречи да продължиш напред.Излизаи с приятели забавлявай се,радвай се на живота.

Цитирай Първоначално написано от vamp
    1)осъзнай,че е като всички останали или не е най-добрата
    2)обърни внимание на всичките й лъжи и тъпи постъпки с които те е наранила или не ти е обърнала внимание
    3)огледай се,заобиколен си от красиви момичета,защо точно нея?
    4)ама тя наистина не е нищо повече от другите
    5)не те ли дразни,че се прави на недостъпна,а е най-обикновена както всички
    6)не ти ли писна да слушаш лъжи и оправдания
    7)смешно е да тичаш след момиче и да си играят с теб

Ето ти я формулата,вярна и универсална,просто осъзнай нещата и давай напред...
    Когато човек е много много влюбен много .. вижда тези неща но .. се оптитва да не ги виджда .. ако ме разбираш за него тя е наи .. и каквото и да прави тя и както и да го отблъсква тои пак си я иска ... бил съм в тази ситуация ,а сега когато видя дова момиче немога повярвъм какъв идиот съм бил .. нестига че ня намирам за привлекателна а я намирам за грозна в момента .. Та така след време и с помоща на друга мацка ще я забравиш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Тя не е единственото момиче,откаде знаеш може и да срещнеш някоя друга,която ще те прави по щастлив,но да седиш и да се самосъжаляваш и да не преставаш да мислиш за нея няма да стане.Наистина ти никога няма да я забравиш,но това може да остане един красив спомен,нетрябва едно нещо да ти пречи да продължиш напред.Излизаи с приятели забавлявай се,радвай се на живота.
    Човек,адски си прав кажи речи за всичко,коет написал.Иначе аз си излизам,ходя си където си искам,пия си и т.н.,но разбираш ли,понякога имам едно такова гадно чувство,което ме гложди отвътре и ми казва:"Колко ли по-хубаво щеше да е ако сега и тя е до тебе?"

Колкото до постовете на vamp и на dantro,значи тя не ми е правила никакви мизерии,просто защото сме се виждали само веднъж,беше преди повече от година,нито сме ходили,нито нищо,разбирате ли...Аз затова ви казвам,че моят случай е по-особен.
    И всъщност мен затова най-много ме е яд-защото реално аз въобще не съм имал каквато и да е възможност да се сближа с нея,камо ли пък да се получи нещо...

ми какво ви разделя
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Re: Как се забравя момиче?

Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
    Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
    Идеи или съвети?
    Друго момиче

Цитирай Първоначално написано от dantro
    ми какво ви разделя
    Това,че няма как да се видим,няма кой да ни уреди среща или поне да й припомни на нея кой съм аз...Защото тя не ме е виждала много отдавана,а от онази среща мина също толкова време,така че тя няма как да ме помни.Аз обаче я помня много добре и умирам да я видя пак,обаче просто няма как това да стане

Град
    sofiq o.k
    С друга ест
    +1
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

е има как да стане вземи и от някои телефона скупе флиртуваи с нея то неможе всичко на готово .. някои да и каже виж тоя те хаесва и тя да каже "аии и аз го харесвам" и да тръгнете .. трябва малко повече усилия да положиш може и да те помни
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Човек,адски си прав кажи речи за всичко,коет написал.Иначе аз си излизам,ходя си където си искам,пия си и т.н.,но разбираш ли,понякога имам едно такова гадно чувство,което ме гложди отвътре и ми казва:"Колко ли по-хубаво щеше да е ако сега и тя е до тебе?"

Колкото до постовете на vamp и на dantro,значи тя не ми е правила никакви мизерии,просто защото сме се виждали само веднъж,беше преди повече от година,нито сме ходили,нито нищо,разбирате ли...Аз затова ви казвам,че моят случай е по-особен.
    И всъщност мен затова най-много ме е яд-защото реално аз въобще не съм имал каквато и да е възможност да се сближа с нея,камо ли пък да се получи нещо...
    Напълно те разбирам,знам какво е нещо да те гложди отвътре,но приеми един съвет от мене,нещата не винаги се развиват както ние искаме,но това не значи че не трябва да продължим напред.Да разбирам те че би ти се искало,тя да е с теб,но както каза няма шанс.Така че просто остави това да е един красив спомен и продължи напред,пък след време ще срешнеш някое момиче,което може да те направи даже по щастлив.Аиде успех и горе главата.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Няма
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Няма
    Вярваи си
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Напълно те разбирам,знам какво е нещо да те гложди отвътре,но приеми един съвет от мене,нещата не винаги се развиват както ние искаме,но това не значи че не трябва да продължим напред.Да разбирам те че би ти се искало,тя да е с теб,но както каза няма шанс.Така че просто остави това да е един красив спомен и продължи напред,пък след време ще срешнеш някое момиче,което може да те направи даже по щастлив.Аиде успех и горе главата.
    Точно така е,но проблемът е,че не знам как да си я избия от главата...Защото подсъзнателно,каквото и да правя,го свързвам с нея,а това май не мога да го контролирам

Точно така е,но проблемът е,че не знам как да си я избия от главата...Защото подсъзнателно,каквото и да правя,го свързвам с нея,а това май не мога да го контролирам
    Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    С курва

Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.
    Това е лошото,че някакси не ми се излиза с други момичета,да не говорим пък,че повечето са тъпи пачи и хич не ми се занимава с тях...Онова момиче като че ли точно за това ми взе акъла,защото ми се видя по-различна.
    Разбирам,че това,което казваш е вярно,обаче на тоя етап май просто не мога да го приложа...

Spider4eto,пробвал съм с курва-помага само временно

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Пробвай с 2 иначе принципно е вярно, че самовнушението мн важно, внушавай си, че не си влюбен в нея, че не значи нищо за теб и постепенно ще я забравиш, а и като не я вижда дълго време ще е още по-лесно. Аз така забравих един галош

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    С друга ест
    определено с или друга ,или пъкккк с бутилка качествен алкохол

Еее мн трудно намираш си друга и се опитваш да не мислиш за тази особа ..забавлявай се с приятелите си и с други мацки и ше я забраш за отрицателно време ; )
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Re: Как се забравя момиче?

Идеи или съвети?
    az imam podoben problem amo 4e s mom4e... znam kolko ti e gadno v momenta i az se 4uvstvam taka se edno ni6to ne mi se pravi da go zabravq samo za malko kato se vijdam s priqteli koito uspqvt da me nakarat da se razsmeq ...srry ama ne moga da ti dam nikakuv drug suvet...a za6to ne mojete da budete zaedno?
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

a

Искам да ти кажа само,че моя случей е подобен.Харесвам едно момиче от 2 години насам,също като тебе постоянно мисля за нея и немога да си я избия от главата.Мисли за други момичета излизаи по други момичета,намирай на тази за която мислиш косури отврати се от нея, намрази я,ненавиждай я и може пак казвам може да я забравиш по този начин аз по този начин се мъча да я забравя.Знам тежко е но няма друг начин,поне за мен.Надявам се да съм ти бил полезен.

Супер фен
    Зависи. Може да е много лесно, може и да е много трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си