- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се забравя момиче?
Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
Идеи или съвети?
С друга ест
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Забавлявай се !!!![]()
![]()
Когато излизаш не мисли за нея .. а за най-близката красива мацка
![]()
Или за нещо друго , но я изключи от ума си ..
![]()
1)осъзнай,че е като всички останали или не е най-добрата
2)обърни внимание на всичките й лъжи и тъпи постъпки с които те е наранила или не ти е обърнала внимание
3)огледай се,заобиколен си от красиви момичета,защо точно нея?
4)ама тя наистина не е нищо повече от другите
5)не те ли дразни,че се прави на недостъпна,а е най-обикновена както всички
6)не ти ли писна да слушаш лъжи и оправдания
7)смешно е да тичаш след момиче и да си играят с теб
Ето ти я формулата,вярна и универсална,просто осъзнай нещата и давай напред...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Тя не е единственото момиче,откаде знаеш може и да срещнеш някоя друга,която ще те прави по щастлив,но да седиш и да се самосъжаляваш и да не преставаш да мислиш за нея няма да стане.Наистина ти никога няма да я забравиш,но това може да остане един красив спомен,нетрябва едно нещо да ти пречи да продължиш напред.Излизаи с приятели забавлявай се,радвай се на живота.![]()
Когато човек е много много влюбен много .. вижда тези неща но .. се оптитва да не ги виджда .. ако ме разбираш за него тя е наи .. и каквото и да прави тя и както и да го отблъсква тои пак си я иска ... бил съм в тази ситуация ,а сега когато видя дова момиче немога повярвъм какъв идиот съм бил .. нестига че ня намирам за привлекателна а я намирам за грозна в момента ..Първоначално написано от vamp
Та така след време и с помоща на друга мацка ще я забравиш
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Човек,адски си прав кажи речи за всичко,коет написал.Иначе аз си излизам,ходя си където си искам,пия си и т.н.,но разбираш ли,понякога имам едно такова гадно чувство,което ме гложди отвътре и ми казва:"Колко ли по-хубаво щеше да е ако сега и тя е до тебе?"Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Колкото до постовете на vamp и на dantro,значи тя не ми е правила никакви мизерии,просто защото сме се виждали само веднъж,беше преди повече от година,нито сме ходили,нито нищо,разбирате ли...Аз затова ви казвам,че моят случай е по-особен.
И всъщност мен затова най-много ме е яд-защото реално аз въобще не съм имал каквато и да е възможност да се сближа с нея,камо ли пък да се получи нещо...![]()
ми какво ви разделя
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Друго момичеПървоначално написано от nekuv_tam
![]()
Това,че няма как да се видим,няма кой да ни уреди среща или поне да й припомни на нея кой съм аз...Защото тя не ме е виждала много отдавана,а от онази среща мина също толкова време,така че тя няма как да ме помни.Аз обаче я помня много добре и умирам да я видя пак,обаче просто няма как това да станеПървоначално написано от dantro
![]()
+1Първоначално написано от dantro
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
е има как да стане вземи и от някои телефона скупе флиртуваи с нея то неможе всичко на готово .. някои да и каже виж тоя те хаесва и тя да каже "аии и аз го харесвам" и да тръгнете .. трябва малко повече усилия да положиш може и да те помни![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Напълно те разбирам,знам какво е нещо да те гложди отвътре,но приеми един съвет от мене,нещата не винаги се развиват както ние искаме,но това не значи че не трябва да продължим напред.Да разбирам те че би ти се искало,тя да е с теб,но както каза няма шанс.Така че просто остави това да е един красив спомен и продължи напред,пък след време ще срешнеш някое момиче,което може да те направи даже по щастлив.Аиде успех и горе главата.Първоначално написано от nekuv_tam
![]()
Няма![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Вярваи сиПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Точно така е,но проблемът е,че не знам как да си я избия от главата...Защото подсъзнателно,каквото и да правя,го свързвам с нея,а това май не мога да го контролирамПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
![]()
Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.Първоначално написано от nekuv_tam
Това е лошото,че някакси не ми се излиза с други момичета,да не говорим пък,че повечето са тъпи пачи и хич не ми се занимава с тях...Онова момиче като че ли точно за това ми взе акъла,защото ми се видя по-различна.Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.
Разбирам,че това,което казваш е вярно,обаче на тоя етап май просто не мога да го приложа...
Spider4eto,пробвал съм с курва-помага само временно![]()
Пробвай с 2иначе принципно е вярно, че самовнушението мн важно, внушавай си, че не си влюбен в нея, че не значи нищо за теб и постепенно ще я забравиш, а и като не я вижда дълго време ще е още по-лесно. Аз така забравих един галош
![]()
определено с или друга ,или пъкккк с бутилка качествен алкохолПървоначално написано от dantro
![]()
Еее мн трудно намираш си друга и се опитваш да не мислиш за тази особа..забавлявай се с приятелите си и с други мацки и ше я забраш за отрицателно време ; )
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
az imam podoben problem amo 4e s mom4e...Първоначално написано от nekuv_tam
znam kolko ti e gadno v momenta i az se 4uvstvam taka se edno ni6to ne mi se pravi da go zabravq samo za malko kato se vijdam s priqteli koito uspqvt da me nakarat da se razsmeq ...srry ama ne moga da ti dam nikakuv drug suvet...a za6to ne mojete da budete zaedno?
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Искам да ти кажа само,че моя случей е подобен.Харесвам едно момиче от 2 години насам,също като тебе постоянно мисля за нея и немога да си я избия от главата.Мисли за други момичета излизаи по други момичета,намирай на тази за която мислиш косури отврати се от нея, намрази я,ненавиждай я и може пак казвам може да я забравиш по този начин аз по този начин се мъча да я забравя.Знам тежко е но няма друг начин,поне за мен.Надявам се да съм ти бил полезен.
Зависи. Може да е много лесно, може и да е много трудно![]()