.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Искам го :(

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вместо да казваш, че не искаш да имаш нищо общо с него, само заради една честитка, просто можеше да му кажеш колко си разочарована от него и колко ти е гадно. По-гадно щеше да му бъде тогава, гарантирам ти го. Та, иначе - обаждаш му се, питаш го как е, що е и се извиняваш.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Вместо да казваш, че не искаш да имаш нищо общо с него, само заради една честитка, просто можеше да му кажеш колко си разочарована от него и колко ти е гадно. По-гадно щеше да му бъде тогава, гарантирам ти го. Та, иначе - обаждаш му се, питаш го как е, що е и се извиняваш.
    не съм съгласна.. повечето момчета,когато наистина искат някое момиче,ги боли повече от игнора отколкото от ''гадно ми е''

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не съм съгласна.. повечето момчета,когато наистина искат някое момиче,ги боли повече от игнора отколкото от ''гадно ми е''
    Но в случая въпросното момче не е ли получило и двете. Игнор + думи, изречени в момент на гняв, но крайния резултат е единствено разрушаване на отношенията.

Иначе не споря и с това съм съгласна. Но някак, когато и двамата се желаят, но когато единия изрече думите "Не искам да имам нищо общо с теб" не боли ли повече?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Но в случая въпросното момче не е ли получило и двете. Игнор + думи, изречени в момент на гняв, но крайния резултат е единствено разрушаване на отношенията.

Иначе не споря и с това съм съгласна. Но някак, когато и двамата се желаят, но когато единия изрече думите "Не искам да имам нищо общо с теб" не боли ли повече?
    ох... ами да ти кажа зависи от ситуацията.. и ти си права .. и наистина май доста е изял,но пък сега може да я разбере ако наистина се искат.. всеки е имал моменти на гняв с гаджета/приятели/роднини в които е казвал неща,които не трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си