.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Искам го :(

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
    можеше да опита по-нежно и мило
    мило - в тоя форум ? наистина ли си вярваш ? свиквай.. в тоя форум почти никой не се държи добре.... гарантирам ти че определено не искаше да те засегне толкова,колкото ти си помисли

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
    а да му кажа ли,че искам да сме както преди ..
    виж сега... обаждаш му се,като ти дигне ''искам да поговорим,свободен ли си ? '' или само искам да поговорим.. зависи дали искаш по телефона или да се видите.. като ти каже ''казвай'' или нещо подобно му казваш ''не ти се обадих да се караме,а щото искам да си върнем това,което имахме преди '' и започваш да обясняваш.. не е трудно.. сега ти давам примери... определено не искам да ги наизустяваш тия реплики щото с наизустяване няма да стане.. смисъл просто ти давам ред на действията

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Кажи му "здравей" и му кажи това което каза на нас. Кажи му че искаш да му се извиниш и че искаш отново да поддържате контакти, отново да си говорите,пишетеи така на татък Просто го кажи както ти идва от сърце
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    в тоя форум почти никой не се държи добре...
    Е що, аз съм добричък.

Ама с тоя фейсбук и скайп няма да станат нещата. При всеки проблем ще се прибираш и ще му пишеш ли?
    Както казаха, разговор очи в очи и това е.
    Schhh! Hear the silence...

Banned Мега фен
    ^ е почти де а и не съм сигурна .. не съм те засичала много много май

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    мило - в тоя форум ? наистина ли си вярваш ? свиквай.. в тоя форум почти никой не се държи добре....
    И не е нужно, ако мненията, които дават са адекватни... Понякога хората имат нужда от шамар, за да прозрат истината...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И не е нужно, ако мненията, които дават са адекватни... Понякога хората имат нужда от шамар, за да прозрат истината...
    всъщност самия сайт е за споделяне на проблеми... когато някой има проблем винаги е в + да се държиш добре,а не като някой хванат от гората,който никога до сега не е имал проблеми

Няма такова животно като не мога да говоря с него.. Според мен трябва да отидеш и да му кажеш всичко в очите.. както каза някой по-горе в коментарите.. Писането е прекалено изтъркано вече.. смисъл, че като му пишеш ти не го виждаш и не усещаш реакциите му, нито можеш да видиш дали е омекнал и т.н.. Отиваш при него и му казваш всичко както си е ...

П.С Не нападай така, хората просто искат да помогнат

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    всъщност самия сайт е за споделяне на проблеми... когато някой има проблем винаги е в + да се държиш добре,а не като някой хванат от гората,който никога до сега не е имал проблеми
    То аз не познавам човек без проблеми. Но дЪржанието добре не винаги е адекватно. + това хората тук (поне до колкото знам) не се познават лично. Не им пука 1 за друг. Точно за това мненията им понякога вЪршат работа. Този, който те познава ще почне да те сЪжалява, да ти спестява истината. Ако не винаги, то доста често. Хората в интернет са груби, не им пука за теб. Нямат полза да те излЪжат или да ти спестят това, което виждат в конкретната ситуация, за да не ти е гадно... Ако не беше така, този форум нямаше да го има...
    По темата: Не избухвай в момент на гняв. После винаги ще сЪжаляваш. Сдобри се с човека. Ако е с акЪл, ще ти даде шанс.

Banned Мега фен
    ^ и ? аз казах абсолютно същото нещо в поста,който ти цитира ... и не говорим за мило държание,а поне за нормално държание

Ми опитай се да завържеш разговор с него. Щом го познавам би предположила коя тема ще му бъде приятна. Това стане ли, по-нататък ще разбереш как да действаш. Това е.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    не съм те засичала много много май
    Бях по-активен 2010.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си