- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да покажем на някого, че може да ни загуби, за да ни оцени?
Не знам как ще ви се стори въпросът ми, но ми е интересно вие какво мислите. Няма нищо общо с предишната ми тема.
Въпросът ми е: по какъв начин бихте показали на човека до вас, че може да ви загуби, ако примерно не ви харесва нещо в отношението му, да го накарате да ви оцени, защото примерно си мисли, че вие ще изтърпите всичко и ще бъдете винаги с него, защото всеки път ще му прощавате, някои неща. Надявам се да сте ме разбрали. Очаквам вашите мнения.
Ако човекът до теб вече си мисли, че може да прави каквото си иска, малко е късно да започнеш да му го показваш.
От самото начало трябва и двамата да знаят, че другият не е сигурен, че няма да е там въпреки всички грешки, провали, извинения. Това се внушава - не се казва, защото си губи ефекта.
Не спирай да общуваш с другия пол, казвай какво ти харесва и какво не в даден човек, старай се да си също толкова привлекателна колкото в началото - ако не се поддържаш, това ти сваля цената в неговите очи и той започва да мисли, че си му сигурна. Звучи плоско, но е факт.
Ако някой приема друг за даденост,единствения начин е да го загуби,за да го оцени.Просто е,ако съм аз и имам момиче до мен,което ме приема за даденост просто ще се отдръпна от нея,ще съм сам повече време(тоест на излети или подобни) и ако тя се усети и ме потърси навреме... Мисля,че ме разбра. =)
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Когато нещо в поведението му те ядосва, казваш му го, казваш му, че не ти е приятно и не го търсиш, докато той не те потърси. Разбира се, нямам в предвид да се цупиш за пълни глупости!
Ако му пука за теб, ще те потърси и ще промени това, което те дразни(повтарям, ако не е нещо тъпо), а ако не те потърси, значи не му пука особено.
Последния пЪт, когато мацката почна да се дЪржи с мен като с даденост я скЪсах. Чакай... това направих и предишните пЪти!
Ако разговорите не помогнат - край на връзката и това е.
След време този човек ще осъзнае какво е правил и защо те е загубил. И ще направи всичко възможно, за да сте пак заедно, естествено, ако все още таи чувствата си към теб.
Може да прекъснеш контакта си с него, ще усети липсата ти.
Това ми се е налагало да го пробвам, знаеш ли какво става? Не му се обаждам и след известно време, като ми се обади той и като ме попита защо не се сещам за него, каквото и да кажа става така, че един вид аз излизам виновна и после той спира да го прави и понеже аз съм си много съжалителна, почвам да го съжалявам и аз го търся и излиза, че аз оправям нещата.
Мен винаги ме ценят. Първото е да си подбираш контактите и да общуваш със свестни и ценни хора. Второто е- моето обкръжение знае, че при мен 5-6 няма- винаги мога да си тръгна и да ме загубят, ако не се държат на положение. Не позволявам някой да ме разиграва. Толкоз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Опреш ли дотам, че да търсиш начини да му показваш, че си "ценна", то е загубена кауза. Това нещо става в началото.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Отмъщение ,аз така действам :Д
Summer (h)