.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Как да покажем на някого, че може да ни загуби, за да ни оцени?

Не знам как ще ви се стори въпросът ми, но ми е интересно вие какво мислите. Няма нищо общо с предишната ми тема.
    Въпросът ми е: по какъв начин бихте показали на човека до вас, че може да ви загуби, ако примерно не ви харесва нещо в отношението му, да го накарате да ви оцени, защото примерно си мисли, че вие ще изтърпите всичко и ще бъдете винаги с него, защото всеки път ще му прощавате, някои неща. Надявам се да сте ме разбрали. Очаквам вашите мнения.

anonymous708973
    Guest
    Ако човекът до теб вече си мисли, че може да прави каквото си иска, малко е късно да започнеш да му го показваш.
    От самото начало трябва и двамата да знаят, че другият не е сигурен, че няма да е там въпреки всички грешки, провали, извинения. Това се внушава - не се казва, защото си губи ефекта.
    Не спирай да общуваш с другия пол, казвай какво ти харесва и какво не в даден човек, старай се да си също толкова привлекателна колкото в началото - ако не се поддържаш, това ти сваля цената в неговите очи и той започва да мисли, че си му сигурна. Звучи плоско, но е факт.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако човекът до теб вече си мисли, че може да прави каквото си иска, малко е късно да започнеш да му го показваш.
    От самото начало трябва и двамата да знаят, че другият не е сигурен, че няма да е там въпреки всички грешки, провали, извинения. Това се внушава - не се казва, защото си губи ефекта.
    Не спирай да общуваш с другия пол, казвай какво ти харесва и какво не в даден човек, старай се да си също толкова привлекателна колкото в началото - ако не се поддържаш, това ти сваля цената в неговите очи и той започва да мисли, че си му сигурна. Звучи плоско, но е факт.
    Това с привлекателността няма проблем. Аз винаги съм гледала да се поддържам. Говоря за отношението, например, но ти благодаря.

Ако някой приема друг за даденост,единствения начин е да го загуби,за да го оцени.Просто е,ако съм аз и имам момиче до мен,което ме приема за даденост просто ще се отдръпна от нея,ще съм сам повече време(тоест на излети или подобни) и ако тя се усети и ме потърси навреме... Мисля,че ме разбра. =)
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Когато нещо в поведението му те ядосва, казваш му го, казваш му, че не ти е приятно и не го търсиш, докато той не те потърси. Разбира се, нямам в предвид да се цупиш за пълни глупости!
    Ако му пука за теб, ще те потърси и ще промени това, което те дразни(повтарям, ако не е нещо тъпо), а ако не те потърси, значи не му пука особено.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Когато нещо в поведението му те ядосва, казваш му го, казваш му, че не ти е приятно и не го търсиш, докато той не те потърси. Разбира се, нямам в предвид да се цупиш за пълни глупости!
    Ако му пука за теб, ще те потърси и ще промени това, което те дразни(повтарям, ако не е нещо тъпо), а ако не те потърси, значи не му пука особено.
    Може ли да ми дадеш пример. Кое за теб е глупост?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Последния пЪт, когато мацката почна да се дЪржи с мен като с даденост я скЪсах. Чакай... това направих и предишните пЪти!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от never_back_down_ Виж мнението
    Не знам как ще ви се стори въпросът ми, но ми е интересно вие какво мислите. Няма нищо общо с предишната ми тема.
    Въпросът ми е: по какъв начин бихте показали на човека до вас, че може да ви загуби, ако примерно не ви харесва нещо в отношението му, да го накарате да ви оцени, защото примерно си мисли, че вие ще изтърпите всичко и ще бъдете винаги с него, защото всеки път ще му прощавате, някои неща. Надявам се да сте ме разбрали. Очаквам вашите мнения.
    Това е манипулация. Егоистична и жалка. Присъща е на безинтересни хора, нямащи с какво да задържат половинката.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Това е манипулация. Егоистична и жалка. Присъща е на безинтересни хора, нямащи с какво да задържат половинката.
    Това да направиш нещо, за да те оцени другия е манипулация. А не е ли манипулация да си мислиш, че един човек винаги ще се връща при теб, както и да се държиш?

Град
    Over the law
    Това да направиш нещо, за да те оцени другия е манипулация. А не е ли манипулация да си мислиш, че един човек винаги ще се връща при теб, както и да се държиш?
    Не е манипулация, но също е грешка. Любовта не търпи такива.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако разговорите не помогнат - край на връзката и това е.
    След време този човек ще осъзнае какво е правил и защо те е загубил. И ще направи всичко възможно, за да сте пак заедно, естествено, ако все още таи чувствата си към теб.

Голям фен Аватара на Ospi
    Може да прекъснеш контакта си с него, ще усети липсата ти.

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Може да прекъснеш контакта си с него, ще усети липсата ти.
    Това ми се е налагало да го пробвам, знаеш ли какво става? Не му се обаждам и след известно време, като ми се обади той и като ме попита защо не се сещам за него, каквото и да кажа става така, че един вид аз излизам виновна и после той спира да го прави и понеже аз съм си много съжалителна, почвам да го съжалявам и аз го търся и излиза, че аз оправям нещата.

Мен винаги ме ценят. Първото е да си подбираш контактите и да общуваш със свестни и ценни хора. Второто е- моето обкръжение знае, че при мен 5-6 няма- винаги мога да си тръгна и да ме загубят, ако не се държат на положение. Не позволявам някой да ме разиграва. Толкоз.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мен винаги ме ценят. Първото е да си подбираш контактите и да общуваш със свестни и ценни хора. Второто е- моето обкръжение знае, че при мен 5-6 няма- винаги мога да си тръгна и да ме загубят, ако не се държат на положение. Не позволявам някой да ме разиграва. Толкоз.
    Так-так!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Опреш ли дотам, че да търсиш начини да му показваш, че си "ценна", то е загубена кауза. Това нещо става в началото.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Отмъщение ,аз така действам :Д
    Summer (h)

Мълчание.
    Хората са казали „Накажи глупака с мълчание!“..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си