- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Място и тема
Моля ви кажете ми интересни места на които да заведа момиче.Без кино,кафета и други клишета.И двамата сме стеснителни и срамежливи и за това мястото е важно,защото има доста голяма вероятност да си мълчим неловко.И някакви по-оригинални теми за разговормерси предварително
Ако имате зоологическа или ботаническа градина, заведи я. Ще е забавно![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
За протестите lol lol
За място на протестите LOL страшно оригинално място е !
Сега сериозно има толкова теми за който може да говорите . За място ледена пързалка <3 , някоя хубава местност извън града <3
Заведи я на кафе за да можете да си говорите. На някое тихо, спокойно местенце. Нали идеята е да се опознаете.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разходка из някоя хубава, гориста местност. Или просто парк.
Абе, не е ли студено за разходки по паркове и други подобни места? Мен сега, ако някой ме заведе да се разхождаме и да се гледаме влюбено, пък и да си мълчим, дирекшън съм се прибрала и повече няма да му вдигна телефона. За лайкване на фейсбук статус пък да не си говорим!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
К'во се оплаквате, бе? Да не би да е -10 градуса там? А -20? Пфф. Достатъчно е да си топло облечен с шал и ръкавици и нищо ти няма. Казва го болен човек, живеещ на Северния полюс.
Какво им е лошото на кафетата?
Музей, боулинг, голф, конна езда, някаква забележителност във вашия град или около него...
А темите на разговор са толкова много... Не е нужно да са супер хипер мега гига уникалните. Започни от простите неща от рода на "Как си", "Какво прави тези дни". Слушай я, какво ти отговаря, и продължи темата.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От "баналните места" се почва. А и като ти се каже кафе, не означава да я заведеш в най-оживеното кафе. Намери приятно, тихо кафе, където ще можете да останете само двамата, без да се налага да поздравяваш всичките си познати през две минути. Разходка в парка. Игрална зала, но там едва ли ще си говорите особено много, макар че е забавно да си разцъквате билярд, примерно и да си лафите. Въпроса е да успеете да се отпуснете. А теми за разговор, колкото щеш. Не очаквай от първата среща да се опознаете прекрасно добре. Забавлявайте се.
^^^
Бургас <3