.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Мъжа Дева ... или просто противоречивия индивид

Уж не вярвам много-много на зодиите, но ми се случи интересна случка.

Говорим си с приятелка преди време и забелязваме известна последователност във взаимоотношенията с мъжете Дева.

Сега се занимавам с един такъв и почвам да обръщам внимание на някои неща ... всичките като че ли са едни такива особняци, хем със самочувствие, хем колебливи - може да те искат, обаче чакат ти да проявиш инициатива. Пасивни, много сдържани, пък и променливи, ту топли, ту студени ... много държат да дефинират какви отношения имате, обаче в същото време искат ТИ да я свършиш тая работа. Казваш им - искам да сме само приятели, те - добре. Кажеш им - искам по-сериозно, те и с това са съгласни. Май хич не обичат да поемат инициативата. Не чак безгръбначни, обаче са готови на всичко само и само да не им влезеш във вътрешния свят и да разбереш какво наистина искат ...

Ако искате, не го разглеждайте като тема за "мъжа-Дева", а просто за гореописания тип мъже. Забелязвали ли сте нещо такова? Какво правите в такава ситуация? Склонни ли сте да сте вечния инициатор или сте на мнение, че жената "трябва да се гледа като принцеса"?
    Какво бихте направили, ако се занимавате с такъв човек?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Бащичко ми е дева, както и най-добрия ми приятел. Това, което сте описали е донякъде вярно, но не бих ги нарекла пасивни. Мислят много, анализират. Притежават страхотен хумор, обичат приказките. Но са прекалено критични и СТРАШНИ чистници. Перфекционисти. Като цяло не бих искала такъв за приятел :с

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз имам опит с девата, това което забелязвам е, че умеят да говорят и да ти омайват главата, но в лъжите са първи. Ужасно много лъжат. Казват едно, мислят друго вършат трето съвсем различно, за това не им се доверявай много.
    Майка ми е дева, но пък при нея ги няма тези колебания, лъжи и така нататък. Все пак си зависи и от самия човек.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Renee Виж мнението
    Сега се занимавам с един такъв и почвам да обръщам внимание на някои неща ... всичките като че ли са едни такива особняци, хем със самочувствие, хем колебливи - може да те искат, обаче чакат ти да проявиш инициатива. Пасивни, много сдържани, пък и променливи, ту топли, ту студени ... много държат да дефинират какви отношения имате, обаче в същото време искат ТИ да я свършиш тая работа. Казваш им - искам да сме само приятели, те - добре. Кажеш им - искам по-сериозно, те и с това са съгласни. Май хич не обичат да поемат инициативата. Не чак безгръбначни, обаче са готови на всичко само и само да не им влезеш във вътрешния свят и да разбереш какво наистина искат ...

Ако искате, не го разглеждайте като тема за "мъжа-Дева", а просто за гореописания тип мъже. Забелязвали ли сте нещо такова? Какво правите в такава ситуация? Склонни ли сте да сте вечния инициатор или сте на мнение, че жената "трябва да се гледа като принцеса"?
    Имам бивш, който е дева. Нищо общо. Здраво стъпил на земята като типична земна зодия, вярно чистник, както каза Дриймърката :д

Относно типа мъже - не искам да имам такива в обкръжението си. Нито като приятели, камо ли като нещо повече. Не харесвам нерешителни и колебливи хора, не се разбирам с тях и не обичам за всичко да чакат на мен. Аз съм overинициативна понякога и очаквам от обкръжението ми да притъпи тази черта, не да я подхранва.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Страшно вярно описание. Плашещо е.

Супер фен Аватара на paradosou
    Склонни ли сте да сте вечния инициатор или сте на мнение, че жената "трябва да се гледа като принцеса"?
    Хич не ми липсва активност, ама не бих била постоянно инициатор. В един момент ще почне да ми действа изтощаващо и ще ми се изпари ентусиазмът, сигурно е най-нормалното нещо на света. Ясно е, че всеки си има по-затворени периоди, колкото и по принцип да му е присъща енергията;; въпросът е количественото разминаване да не е константа.
    С принцесите пък малко момичета имат общо в положителен смисъл. Хубаво е у момчето да има рицарски елемент , жестове и от време на време глезене, но трябва да се намери някаква среда/баланс, иначе неизбежно се стига до пререкания.
    Ако се занимавам с такъв няма да ми е проблем променливостта му, нито че е ту топъл, ту по-хладен, понеже на мен самата не са ми чужди тия черти. Да е прекалено сдържан обаче би ме накарало да се отдалеча.
    Последно редактирано от paradosou : 02-22-2013 на 18:35

хем със самочувствие, хем колебливи - може да те искат, обаче чакат ти да проявиш инициатива. Пасивни, много сдържани, пък и променливи, ту топли, ту студени ...
    Линда Гудман : "на жената, която би искала да спечели мъж Дева, е нужно голямо търпение. Тя трябва да е наясно, че основният инстинкт на Девата е целомъдрието и мъжът би се отказал от него само заради истинска, неповторима жена."
    When you dream anything can happen.

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3 Виж мнението
    умеят да говорят и да ти омайват главата, но в лъжите са първи. Ужасно много лъжат.
    +1

Абсолютно точно описание. Наскоро имах отношения с един такъв. Честно казано ми писна и го зарязах. Ужасно нервиращо е някой постоянно да иска да "определя" връзката. Все трябваше да знае какво се случва, как се чувствам към него и т.н. Най-накрая почнах да си мисля че аз съм ненормална.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    О, да. Сякаш аз съм го писала това за приятеля ми. Какво да се прави, обичам си го такъв. Компенсира тези си недостатъци с хиляди други неща.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    И моят приятел е едно от тези животни. Казвам животни, защото ти трябва биволско търпение да го изтърпиш.
    И честно казано, не откривам много от чертите на характера му в описанието ти. Може би, защото вече е по-зрял, въобще не е колеблив, дори много ясно знае какво иска и как да го постигне. Не съм го хващала да лъже, може и да го е правил, но явно и в това е много добър .
    Определено са трудни характери, но пък смятам, че си заслужава да проявите повече търпение към тях. Когато вече свикнат и станат силни чувствата, са едни прекрасни партньори и приятели.

Колкото до описания типаж - много са ми антипатични неинициативните мъже. И страшно бързо ми писва. Нямам против хладно/топлите изменения от време на време, ама аз да правя постоянно всичко?
    Няма как да се получи.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Аз пък съм съгласна с мнението на авторката и описанието, същата работа е, аз се чудех само аз ли го забелязвам или другите не искат да си кажат

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Точно сЪщия сЪм и аз!

Цитирай Първоначално написано от risk.risk Виж мнението
    Най-накрая почнах да си мисля че аз съм ненормална.
    Цепи мрака

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Уж не вярвам много-много на зодиите, но ми се случи интересна случка.

Говорим си с приятелка преди време и забелязваме известна последователност във взаимоотношенията с мъжете Дева.

Аз съм дева и съм горе долу такъв винаги се съгласявам с приятелката ми за всичко, не обичам да поемам инициатива, просто не обичам да и казвам кво да прави, предпочитам тя да ми казва, никога не бих и казал направи тва или ай да прайм еди кво си, но тя си ме харесва и такъв скромен, не съм студен към нея, просто не обичам да командвам, предпочитам обратното бахти в тия зодии наистина имало нещо вярно И не съм с голямо самочувствие по-скоро съм леко срамежлив, по-романтична личност съм, колкото и смешно да звучи, докато тя мисли само за секс и направо е моя противоположност

Голям фен Аватара на EternalDream
    Точно описание. Такива са си

От опит: готини, умни, земни, интелигентни, трезвомислещи. Падат си малко курви... сори, факт. Могат да си чукат няколко жени без да са гузни и същевременно си гледат кариерата/образованието. Правят много як секс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Главозамайващо чувствен секс. Ясно приоритизиране. Не планира много, много. Ако е сериозен - сериозен е наистина. Искрен до болка понякога. Мрази драмата. Обича всичко да бъде изяснено. Често мени настроения. Податлив на моментни импулси.

Приятелят ми е дева. Горе долу това съм забелязала, което мисля, че има допир със зависимостта от зодиите.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Главозамайващо чувствен секс. Ясно приоритизиране. Не планира много, много. Ако е сериозен - сериозен е наистина. Искрен до болка понякога. Мрази драмата. Обича всичко да бъде изяснено. Често мени настроения. Податлив на моментни импулси.

Приятелят ми е дева. Горе долу това съм забелязала, което мисля, че има допир със зависимостта от зодиите.
    Много точно написано, напълно съгласна съм .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си