.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Проблем !

Проблем !

Здравейте хора !
    Надявам се , че можете да ми дадете някое съвет за моя ситуация в която съм в момента .
    Имам проблем с моите родители по точно с майка ми няма ми доверие явно и не ме пуска да излизам с моя приятел който е най - добър приятел на сестра ми на годеника кажете ми как да се оправя с тая жена да започне да ми вярва , да ме пуска да излизам , защото според мен вече съм голяма за да се държи по такъв начин. Имам чувството , че ако продължава с тези забрани може да повлияе на връзката с гаджето ми Моля Ви дайте някакъв съвет , че вече не знам какво да правя !
    Благодаря Ви предварително !

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Това е третата подобна тема за периода от вчера до днес...

Та, ако вашите само го познават бегло, може да се опиташ да ги сближиш малко, да започнат да го харесват, да им спечелите доверието като двойка. Един обяд или вечеря заедно - родителите ти, ти и гаджето ти. Позволи им да го опознаят по-добре.
    Ако си на 19, както пише в профила ти се чудя, на колко години е гаджето ти, щом най-добрия му приятел ще се жени вече? Да не е някой, който е на 30 и за това да не го харесват?

Не съм на 19 това е профила на една приятелка , след 2 месеца правя 18 , а приятеля ми е на 24 и те го познават много добре Благодаря ти за съвета

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Приятелят ти знае ли, че реално е педофил?

ох моля те педофил вика

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Не си ли малко голяма за , забрани и такива наказания .. ?

Повече от фен Аватара на feikk
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Приятелят ти знае ли, че реално е педофил?
    Оф, аре стига. От 16 годишна имам приятел, който тогава беше на 21. Сега аз съм почти на 20, а той на 25. Пък... нищо лошо не съм видяла. Аре стига се фащахте за годините, баси, друго пита момичето.
    По темата : спрете да ги питате тия родители ! И мойта майка мисли едва ли не, че само уличниците излизат след 22.00 навън, ама още не съм спряла да го правя, щото "не ми дава". Просто някой ден ще спре да й прави впечатление. За да накараш родителите да ти позволят нещо, трябва да им покажеш, че мнението им по дадения въпрос просто не важи.
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Не си ли малко голяма за , забрани и такива наказания .. ?
    еми това и аз се питам ама ....

Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Оф, аре стига. От 16 годишна имам приятел, който тогава беше на 21. Сега аз съм почти на 20, а той на 25. Пък... нищо лошо не съм видяла. Аре стига се фащахте за годините, баси, друго пита момичето.
    По темата : спрете да ги питате тия родители ! И мойта майка мисли едва ли не, че само уличниците излизат след 22.00 навън, ама още не съм спряла да го правя, щото "не ми дава". Просто някой ден ще спре да й прави впечатление. За да накараш родителите да ти позволят нещо, трябва да им покажеш, че мнението им по дадения въпрос просто не важи.
    Благодаря много

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А какви са нейните аргументи относно това, че не те пуска?

Иначе сядаш и говориш с нея.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    А какви са нейните аргументи относно това, че не те пуска?

Иначе сядаш и говориш с нея.
    Съгласна.
    Освен това, може да излизате по двойки - ти и приятелят ти, сестра ти и годеникът й. Така майка ти няма ли да бъде по-спокойна?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си