.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Спри да висиш по форумите и си хвани 3D приятелка. Намери си истинска компания! ОтЪрси се от тази срамежливост, защото "срам, путка не ебе"!

(защо ми подчертава "путка" като грешно-написана дума...?)

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Спри да висиш по форумите и си хвани 3D приятелка. Намери си истинска компания! ОтЪрси се от тази срамежливост, защото "срам, путка не ебе"!

(защо ми подчертава "путка" като грешно-написана дума...?)

Подобни коментари чета във всяка една тема в този раздел, въпреки че не пиша често тук, но четенето ми се „отдава“ повече, защото имам още доста да уча на тема любов, но както и да е… Дайте нЕкой съвет по-добре, отколкото да използвате тоя лаф за п•тката във всяка тема… Става банално вече, мисля.

Та, искам само да кажа, че в момента и аз съм в сходна ситуация, само където с въпросното момиче не сме излизали никъде, но се познаваме, пишем си от време на време и сякаш има някакъв интерес към мен… В даскало я срещам не много често, но винаги я поздравявам и дотам… :/

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Подобни коментари чета във всяка една тема в този раздел, въпреки че не пиша често тук, но четенето ми се „отдава“ повече, защото имам още доста да уча на тема любов, но както и да е… Дайте нЕкой съвет по-добре, отколкото да използвате тоя лаф за п•тката във всяка тема… Става банално вече, мисля.

Та, искам само да кажа, че в момента и аз съм в сходна ситуация, само където с въпросното момиче не сме излизали никъде, но се познаваме, пишем си от време на време и сякаш има някакъв интерес към мен… В даскало я срещам не много често, но винаги я поздравявам и дотам… :/
    Ми какво да му каже е братле? Ако няма смелостта да я заговори на живо за кви отношения да говорим. Срам не срам, това е. С пасивно отношение до никъде няма да стигне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си