.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Конкретен сЪвет:
    Отиваш до мацката, дрЪпваш я насаме и й казваш "Много те харесвам, наистина! Искам да сме нещо повече от приятели и ми се струва, че и ти го искаш, но поведението ти ме обЪрква. Харесваш ли ме или само си играеш с мен?"

По-конкретен от това... здраве му кажи!
    Тъпо, тъпо и пак тъпо.
    Автоматично й вдига цената и сваля нейната. Хвърля топката в нейните ръце с думите "Ти си шефът, каквото кажеш - това ще става". Това и най-якият пич да ми го каже, ще ми се доповръща от тая нерешителност и бягане от отговорност.

Пич, ако толкова не можеш да събереш смелост да я питаш очи в очи, питай я през скайп/фейсбук/т.н. в прав текст защо се държи надменно в даскало. Ще тръгне да ти се оправдава. На следващия ден, когато се засечете в училище, вече й кажи "Смятам, че е време най-накрая да излезем".
    Няма от какво да те е срам, спокойно. Мадамата сигурно се чуди кога възнамеряваш да я поканиш

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тъпо, тъпо и пак тъпо.
    Автоматично й вдига цената и сваля нейната. Хвърля топката в нейните ръце с думите "Ти си шефът, каквото кажеш - това ще става". Това и най-якият пич да ми го каже, ще ми се доповръща от тая нерешителност и бягане от отговорност.

Пич, ако толкова не можеш да събереш смелост да я питаш очи в очи, питай я през скайп/фейсбук/т.н. в прав текст защо се държи надменно в даскало. Ще тръгне да ти се оправдава. На следващия ден, когато се засечете в училище, вече й кажи "Смятам, че е време най-накрая да излезем".
    Няма от какво да те е срам, спокойно. Мадамата сигурно се чуди кога възнамеряваш да я поканиш
    А на теб колко ти падна цената с този пост...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си