- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секс на обществено място?
Е въпроса е ясен.. случам ви..
П.С не знам дали има такава тема ама..![]()
Против ...
не знам как на някои хора им е удобно докато околните ги гледат.
Ако е вече тъмно навън, и е някое по закътанично местенце, дето не се вижда много много става, но пак е неудобно, мръсотия, страх да не те хванат и тн. Като цяло не си падам по тези изпълнения, въпреки, че съм пробвала.
Е, зависи от "общественото място" ... примерно в парк.. ок, някъде на забутано.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"На обществено място" не значи "Пред публика"!
И тоалетните в дискотеките и моловете са обществени, но няма как някой да ви види.
Не съм против, може би бих пробвала примерно на плажа, късно вечерта,на някое затънтено местенце, когато няма никой.
П.П:Адски съм против секс в тоалетна, просто го дадох за пример.
Само ако е с обществено известна личност, примерно с Лили Иванова.![]()
Какво значи "За или Против"?Аз самата не бих го направила, а вече кой какво прави си е негова работа и мен не ме интересува.
Да фъК? Какво като съм 98 набор ? .. вече не можеш да попиташ един въпрос за да разбереш какво мислят хората ? Ами съжалявам, но няма да спра да бъда любопитна , за това да разбирам как мислят хората.. 98 набор съм, но не ме познаваш за да кажеш дали въобще ти приличам на набора си
не искам да се хваля ама имам малко повече сексуална култура от тези които са моя набор.. и да девствена съм
.. просто знам какви ще ви бъдат въпросите
![]()
Съгласна съм.. Аз съм отвратена.. не ами не знам каква съм от тези дето са моя набор.. Смисъл всеки прави секс на ляво и на дясно и всъщност не знае абсолютно нищо за това.. Занимавам се с обучения на такива теми и разбирам колко незнаещи са тийновете по тази тема, а уж всеки много знае![]()
За, ако няма хора наоколо, деца през деня на площада примерно, иначе нямам против но да не е показно, ако ви хванат да е случайно, а не все едно ''вижте ни''![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
за-то не е задължително да те гледат хора
Свирка в асансьор брои ли се?
Аз не бих правила. И за щастие, не ми се вярва да опра чак дотам някога.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз пък съм "за".
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: