- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив.
Искам да питам и аз вкарах няколко пъти на една без презерватив дори не беше целия нямаше нищо по-мен никаква сперма без малко да ни хванат в крачка и не стана работата не беше в цикъл момичето но беше грешка,че тръгнах без презерватив и така.Въпроса ми е дали може ли да е станала белата? Лизах я тя ми прави свирки и няколко вкарвания това е.Сега не мога да спя повече никога няма да го направя това много ме е страх какво да направя моля помогнете ми не ме нападайте,че имало такива теми и,че съм глупак такъв съм признавам вече ще ползвам презерватива.
Не е бременна споко. Ако си толкова във филма питай я в овулация ли е била, и евентуално да си направи тест за бременност ако са минали 14 дни от акта.
Мина ли са няма и седмица във филма съм яко.Друг съвет Lady.?
Чакате 2 седмици да минат и момента на истината ще дойдеНяма какво друго да направи при свършен факт.
Добре примерно след 2 седмици какви признаци трябва да има,че да видим какво ще стани? Ако не е бременна ме интересува повече.Ако е бременна също но господ да не чува... Мале какъвто съм карък ще земе да стани от 1-вия път![]()
От няколко вкарвания... на дали ѝ има нещо...
Била ли е в овулация?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам за овулацията но направо не знам не ми се мисли как да спя сега оффф... като съм глупак
Абе, стига бе, ако ставаше от няколко вкарвания, сега щяхме да сме повече и от китайците.. спи спокойно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
чул те господ!дано не става от горе доло 20тина.. не цели дори :С
Нищо не си измислям просто малко се панирах не мога да се успокоя.около 20 са грубо казано и не съм го вкарвал целия,а до полвината без лубриканти ако има значение.
@DragonLady - Това като го чета и ми става лошо направо ще се побъркам.
))))))))))))))))))))
Ебати филмара успокой се бе
.
Последно редактирано от whey94 : 02-25-2013 на 18:09