.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

болки в сърцето

значи от вчера съм така, болката е на моменти, не толкова слаба, но пък търпима. При дълбоко вдишване също се усеща, а и на моменти усещам "странно" тупкане на сърцето, не знам как да го опиша.

Утре мисля да ходя на лекар, но все пак реших да се допитам и тук, може пък някой да има опит И най-вече искам да знам възможно ли е това да е от стрес и напрежение ? Щото нали уж сърце не боляло
    Последно редактирано от nqmaznacheniee : 02-25-2013 на 11:33

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Възможно е, да. Ако пиеш много кофеинови напитки или пък тонизиращи такива, намали ги.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    При мен така се случва, когато спортувам. Изведнъж ме стяга някаква болка и после отминава.
    При теб може да е от нерви или стрес.

Banned Повече от фен
    Както каза потребителя над мен спри кофеина, ако не отмине отиди си направи едно ЕКГ може да има някакви стеснения на артериите и да не се уросява добре чрез коронарните артерии

Разговаряла съм със специалисти в областта на кардиологията, които категорично отхвърлят твърдението, че сърцето "не боли". Това е орган като всички останали и често хората се оплакват от болки в сърдечната област, които могат да се дължат на множество причини. Ето повече информация за това състояние: http://www.blitz.bg/article/15892

направиха ми ЕКГ и всичко е нормално. До миналия ден болката се появяваше периодично, без видима причина сега вече се появява само при физ. активност и то значително по-слаба. Ще изчакам още малко да видим дали ще отмине.

Може би този проблем е в резултат от междуребрена невралгия. Полезно в такива случаи е да се правят разходки на открито и физически упражнения за мускулно разтягане.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rubby179 Виж мнението
    Може би този проблем е в резултат от междуребрена невралгия. Полезно в такива случаи е да се правят разходки на открито и физически упражнения за мускулно разтягане.
    малко малко вероятно, той се оплаква от странно тупкане .. младеж с килограмите как си с наднормено тегло ли си ? Холестерола на какво ниво е ? Някакви роднински обременености със сърцето ? Някой от родата ти има ли проблеми със сърцето като да е получавал инфаркти, исхимичен синдром , хипертония, ангина пекторис ?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    направиха ми ЕКГ и всичко е нормално. До миналия ден болката се появяваше периодично, без видима причина сега вече се появява само при физ. активност и то значително по-слаба. Ще изчакам още малко да видим дали ще отмине.
    това е добре, сега ако спреш да приемаш кофеин и да пушиш цигари мисля че ще е още по добре ..кръвното как ти е иначе ?

Надали има нещо наследствено, а проблем с наднормено тегло нямам. Иначе кръвното е 110 на 80, вече почти не чувствам нищо и не знам от какво може да е било, ама важното е, че отмина Кофеина може би ще го намаля, за цигарите трудно

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Надали има нещо наследствено, а проблем с наднормено тегло нямам. Иначе кръвното е 110 на 80, вече почти не чувствам нищо и не знам от какво може да е било, ама важното е, че отмина Кофеина може би ще го намаля, за цигарите трудно
    човек просто виж как те разчетах като карта, щом е отминало добре, явно е било моментна вътрешна травма .. спирай тоя кофеин и тея цигари ако си над 18 зимай табекс и отказвай ако си под 18 има едни лепенки дето отвобождават никотин в лечебна доза и намаляват никотиновия глад + тва цигарите не ти дават нищо в полза само в началото се чувсваш бодър съсредоточен и спокоен ама после привикваш и на организма му е през хуя .. само дето си зависим белите дробове имат способноста да регенерират спреш ли да пушиш купиуваш си тавипек ( етерично масло от лавандула) което мощно стимурира отхрачването и тичаш 1 месец и си като нов

Супер фен Аватара на cyclops
    Аз също имах такъв проблем по едно време и лекарката ми каза, че е много често срещано на нашата възраст, от растежа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си