.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

Подранила менструация

Здравейте!
    Проблема ми е ясен - цикъла ми подрани. Трябваше да ми дойде след около 10 дена, но дойде вчера. Въпросът ми е - на какво може да се дължи това?
    Напоследък преживях доста голям стрес - изгубих много близък роднина. Също така изпих сумати хапчета - успокоителни, бях болна и пих допълнително лекарства.. може ли тези неща да са повлияли?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Здравейте!
    Проблема ми е ясен - цикъла ми подрани. Трябваше да ми дойде след около 10 дена, но дойде вчера. Въпросът ми е - на какво може да се дължи това?
    Напоследък преживях доста голям стрес - изгубих много близък роднина. Също така изпих сумати хапчета - успокоителни, бях болна и пих допълнително лекарства.. може ли тези неща да са повлияли?
    определено но не може да се каже на 100% че е от тях но да кажем че шанса е огромен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    В това се състои отговора на въпроса ти
    При тея обстоятелства е нормално да имаш смущения в цикъла.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Мда, просто за първи път ми се случва и се притесних.
    А и е много странно, по принцип се гърча от болка и е доста обилно кръвотечението, сега няма нищо такова.
    Благодаря за отговорите.

Мега фен Аватара на xoxi
    На някои им закъснява, на други им подранява при голям стрес.
    А това, че сега нямаш обилно кръвотечение и болки, предполагам се дължи на хапчетата, които си пила. Всичко оказва влияние.
    И спря да се върти за миг земята..

Хапчетата, стреса... всичко оказва влияние.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си