.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Менструация

На колко ви дойде. Аз съм на 13 почти на 14 и още не ми е дошло. На всички момичета от моя клас вече им е дошло. По принцип на колко е най-нормално да ти дойде. На моята приятелка която е 8 клас също не й е дойло, а на друга приятелка още в 5 клас и дойде. Да се притеснявам ли? И бялото течение симптом ли е че ще ми дойде скоро, защото аз имам бяло течение от близо 3 месеца?

Banned Мега фен
    пусни 10 теми ако искаш ....... индивидуално е ,марш на гинеколог

Ami puskam temi za6toto iskam da razbera ne6to moje bi i towa e problema 4e mislq 4e sam malkza za ginekolog

виж спокойно на всеки му идва на различни години и аз бях една от последните от класа

i az taka mislq no i tova bqlo te4enie me pritesnqva mnogo

До 14 години включително е нормално да ти дойде! При всяко момиче е индивидуално,ако обаче не ти доиде до 6-7 месеца задължително отиди на гинеколог да ти пусне едни хормонални изследвания

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от magi_dark Виж мнението
    До 14 години включително е нормално да ти дойде! При всяко момиче е индивидуално,ако обаче не ти доиде до 6-7 месеца задължително отиди на гинеколог да ти пусне едни хормонални изследвания
    моля ? я се образовай малко и тогава давай съвети

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Аз бях последната от класа, на която й дойде.
    Не се притеснявай, ще ти дойде. При всяко момиче е различно.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от ♀dali 6te vleze♂ Виж мнението
    i az taka mislq no i tova bqlo te4enie me pritesnqva mnogo
    А имаш ли сърбежи ? Мирише ли това бяло течение? Ако не, всичко е наред.

Супер фен
    Ох ... нормално е да ти дойде между 9 - 10 години и 16 години, така че няма повод за притеснение.Да, бялото течение е симптом, че скоро ще ти дойде, освен ако не е съпроводено със сърбеж или мирис - тогава вече може би сигнализира някакво заболяване.

nqma syrbej no mai ima lek miris nz kakvo da napravq ne sam spodelila s maika si o6te

amm tova e dr mi profill da ne se obarkata

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    моля ? я се образовай малко и тогава давай съвети
    По добре ти се образовай,говорила съм с около 5 гинеколога за това и с още около 28000 медицински сестри (защото майка ми е) на същатат тема! Когато станеш на мойте години,тогава ще ми правиш забележки

Нормално е. Особено, ако си слаба. За течението обаче отиди на гинеколог.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

мхм мс много

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от magi_dark Виж мнението
    По добре ти се образовай,говорила съм с около 5 гинеколога за това и с още около 28000 медицински сестри (защото майка ми е) на същатат тема! Когато станеш на мойте години,тогава ще ми правиш забележки
    ето за това половин народ хока здравната ни система .... да ви имам тогава докторите и медицинските сестри.... като ти гледам годините ( ако наистина си на толкова) е срамота да кажеш,че ако не и дойде до 14 г. и няколко месеца да ходи на гинеколог ... не бих се хвалила с годините си при това изказване

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ето за това половин народ хока здравната ни система .... да ви имам тогава докторите и медицинските сестри.... като ти гледам годините ( ако наистина си на толкова) е срамота да кажеш,че ако не и дойде до 14 г. и няколко месеца да ходи на гинеколог ... не бих се хвалила с годините си при това изказване

До колкото съм запозната трябва най- късно да ми дойде до 16-18 год. Нали така

Banned Мега фен
    ^ 16-17 .. не че трябва,а просто до тогава би трябвало и ако не е трябва да посетиш гинеколог

Попринцип е нормално до 14 да ти дойде,ако си слаба може и по-късно,но ако да 15 не ти дойде отиди на гинеколог да те погледне за всеки случай,за течението пак казвам няма какво да се направи,спазвай по-добра лична хигиена,интимрн гел ежедневно и интимен душ веднъж седмично(препоръчвам ти ЛАКТЦИД),ако стане белезникаво и се появи мирис отиди на гинелог да види дали не е инфекция

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някои приказвате пълни глупости.
    Напълно нормално си е първия цикъл да се появи през периода 12 - 17 години. След това липсата на такова вече , най - често е знак на някакво заболяване или нередност.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Нормално е. Особено, ако си слаба. За течението обаче отиди на гинеколог.
    Да!И не си малка за гинеколог, спокойно.Няма определена възраст.Щом имаш проблем - отиваш. :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Някои приказвате пълни глупости.
    Напълно нормално си е първия цикъл да се появи през периода 12 - 17 години. След това липсата на такова вече , най - често е знак на някакво заболяване или нередност.
    и аз това се опитах да кажа ама

Голям фен Аватара на Slobbery
    На мен ми дойде в 9ти клас,средата.... Не се притеснявай,дори се радвай... После почват мъките.

~

имам цикъл от година и половина,но през тази година и половина идва няколко месеца подред както си трябва и после няколко месеца го няма,понеже го няма от 4 месеца,отидох на лекар и ми казаха да пия "Геривитамин" един месец и ако не ми дойде да отида пак на лекар,въпроса ми е на някой случвало ли му се е и какво прави ? благодаря предварително

Авторке, спокойно, ще ти дойде. До към 16-17 имаш време. Ако толкова си се притеснила иди на лекар, но всеки се развива индивидуално. На мен ми дойде на 10.. и не беше много яко на тия "детски" години.

@ostri.ste, на мен ми се е случвало в началото, когато не ми се беше регулирало, пропусна ми няколко месеца, после започна да ми идва навреме и се оправи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си