.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

да и също така мисля, че е време да започнете да ползвате по-качествени презервативи

Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    да и също така мисля, че е време да започнете да ползвате по-качествени презервативи

Тъй като,както гледам си водим дискусия с теб : + за коментара и аз така мисля ! :Д От една страна се надявам авторката на темата да е по-голяма от 16 години (примерно) , но пък от друга ще е жалко да няма малко сексуална култура , ориентация в такива положения , знам ли .. А лошо ако си по-малка и приятеля ти също , не отивайте в аптеката или магазина с думите :"Една кутия презервативи от тези с ягодките " . .. . ....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    Като почнете с това "качествени презервативи". Не е важно какъв е презерватива, а как се поставя и дали има достатъчно овлажнение! Изключвам само кондомите, които раздават безплатно по разни кампании - те наистина са много съмнителни.

Авторке, а приятелят ти свърши ли въобще, че не разбрах?

Edit:Сега като прочетох темата отново, останах с убеждението, че не е свършвал, втория път?
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-25-2013 на 20:50

Свърши 2та пъти .. само че на втория не разбрахме дали беше в мен.. иначе съм на 17. И да .. убедена съм, че е заради презарватива .. беше някакъв калпав, но само такъв беше останал и се наложи с него.. и в момента страшно съжалявам, но ще трябва да си понеса поледиците..Благодаря ви за отговорите. И аз не мисля да си взимам още едно хапче, тъй като и без това ми е нередовен цикъла, най - много да стане още по зле след 2рото. Ще си направя тест след седмица, а до тогава ще се надявам да е отрицателен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си