Здравейте.Имам проблем с Пейпал.Като се опитам да confirm credit card (Link and confirm my debit or credit card)-тази опция в сайта,ми излиза грешка - The Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your card at a later time. We apologize for this inconvenience. Някой знае ли защо ми излиза тая грешка?
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Защо просто не правиш, това което пише ?
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
От няколко дена е така..
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
какво очакваш да направим?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Имаш по-малко от 3 лева в картата![]()
Последно редактирано от notjustteen : 02-26-2013 на 13:19
Ако ползваш дебитна карта трябв да има някакви пари в нея.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Мисля, че имаше някаква такса при потвърждаването която после ти връщат.
начи мойто момче отивай в първа инвестиционна и казвай искам виза електрон за работа с пейпал и ти вадят вкарваш 10 лева вътре регистрираш пейпал пишеш си номерата отпреди 3 цифрения дигит отзад тели ти там 5-6 леа отиваш в банката и казваш че искаш разпечатка на последната транзакция дават ти я там има един код кодето даваш на верификация в пейпал пишеш го и ти връща взетите пари ..
или просто си ползваш електронното банкиране на http://my.fibank.bg ^_^