И аз като всеки новобранец в секса искам някой друг съвет.
1.С приятелката ми сме девствени и като цяло аз не знам как да почна цялата тая работа.Предложете ми нещо?
2.Как да я "отворя"?
3.Да използваме ли презерватив?
4.Къде да свърша накрая? Някакви съвети как да я накарам да свърши и как да разбера?
5.Докато мастурбирам съм забелязал,че изпускам няква течност,но не е сперма според мен :Д някой да знае нещо по въпроса защото съм чел на 2 3 места за такова нещо в момента му забравих името.
6.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете наистина със смислени отговори.
1.С приятелката ми сме девствени и като цяло аз не знам как да почна цялата тая работа.Предложете ми нещо? С целувки, с натискане... френска..
2.Как да я "отворя"? С пенис.
3.Да използваме ли презерватив? Да, задължително.
4.Къде да свърша накрая? Някакви съвети как да я накарам да свърши и как да разбера? Където искаш, в презерватива, върху нея...
5.Докато мастурбирам съм забелязал,че изпускам няква течност,но не е сперма според мен :Д някой да знае нещо по въпроса защото съм чел на 2 3 места за такова нещо в момента му забравих името. Предекулационна течност.
6.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете наистина със смислени отговори. Не започвай все още да правиш секс, нямаш елементарна сексуална култура.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
1.Щом сте девствени и 2та мисля,че е хубаво дълга любовна игра.
2.Нежно?! С пенис?!
3.ДА!!!
3.В презерватива
....абе ти щом питаш елементарни въпроси ....май трябва да си почакате ми се струва?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Прочети хубавичко мнението на marilyn! И още литературана тема секс, защото ако тръгнеш да ми правиш секс толкова сексуално неграмотен, после най-малкото ще има тема бременна ли е.
1. Започнете с дълга любовна игра. Отпуснете се максимално и просто се отдайте на чувствата.
2. Можеш да "разшириш" пътя с пръсти, а след това вече да си действаш с пениса си.
3. Да, разбира се.
Особено каквито сте необразовани на тема секс, ако го направите без - най-много да има гаф.
4. В презерватива.
От първия път няма да я накараш да свърши.
5. Предеякулационна течност.
6. Образовайте се и двамата по тая тема.
Чел съм и много други подобни теми,но просто исках лично да попитам.Все пак при всеки е имало 1 път никой не се е родил готов за всичко. Все пак благодаря за отговорите Ви.Само се колебая дали да я "отворя" с пенис или 1 след това 2 пръста ;Д.