Здравейте,
Аз съм момче на 17 години, скоро вече ще съм на 18. От Пловдив съм, голям град, но не мога да си намеря сериозна приятелка. Няма момиче, което да ме оцени. Всеки път като кажа на някое момиче, че я харесвам, тя ми казва: "можем да бъдем само приятели". Никога не съм наранявал момиче, винаги съм се държал добре с тях, но не знам защо не постигам никакъв успех. Винаги съм гледал да помогна с каквото мога, но пак нищо. Не знам защо е така, но се чувствам отвратително. Да знам, че съм още малък, но все пак ... чувствам се зле заради това, че никоя не ме оценява. Повтарям си, че те губят от цялата тази работа, но и аз се чувствам гадно. Не съм някво плейбойче, не слушам чалга, даже я мразя, не ходя по дискотеки не се занимавам с такива глупости и мразя кифлите, за мен тва са безмозъчни същества, но само такива ли има, няма ли от нормалните момичета ?! Защо след като разкрия чувствата си пред някое момиче, тя започва да се държи с мен по съвсем различен начин ? Аз ли някъде бъркам ?! ... Някой ако може да ми помогне ще съм доста благодарен.
Благодаря ви предварително!