От поста ти лъха на отчаяние и съм сигурен, че ти личи и на живо, особено когато "разкриеш чувствата си" на някоя. Това с "разкриването на чувствата" на мен ми звучи като да си отишъл при нея и да си ѝ казал "много си те харесфам, искам да ми станеш сериозна приятелка". Просто не се прави така. Накратко механизмът е 1. показваш интерес 2. излизаш на среща с нея 3. след 2-3 срещи, когато се почувстваш, я целуваш.
Имай предвид, че не трябва да се отчайваш, защото човек все пак може да живее и без гадже (въпреки че с гадже наистина е много по-яко). Също така на 17 да си нямал гадже е съвсем нормално, дори и да си мислиш, че на всички други им върви, а на тебе не. Така че наистина, няма причина да се отчайваш, и без това отчаянието работи срещу теб и отблъсква жените.
Също така не трябва да забравяш, че намирането на момиче, което да те оценява, е просто трудно. За повечето момичета може просто да си прекалено странен и да не ставаш за тях, да искат някой по-стандартен. Ама добрите новини са, че в повечето случаи и те не стават и просто са част от стадото. За да ходиш с дадено момиче, трябва да си пасвате, а сам се сещаш, че трудно се намират двама души, които си пасват. А ако около теб никое момиче не те оценява, вероятно просто трябва да смениш социалната си среда.
Няма какво да променяш, просто имай търпение, общувай с момичета и просто си избери някоя и я налазвай. Ако те върне - някоя друга няма.