- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- При вас така ли е?
Пияните устни изричат трезвени желания.
При вас така ли е? Когато прекалите с чашките истинските си чувства ли изразявате?
Не ! Не ми трябва да пия, за да изразявам чувства си .
По принцип си личи когато някой пийне си казва кво му е на душа. Аз обаче не съм по пиенето..
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Не. Тогава по-скоро говоря някакви глупости, които в реалността далеч не искам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може да се каже, че това се отнася за мен, да. И донякъде ми помага, защото като цяло съм си срамежлив.![]()
Да, нещо такова.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да, точно така .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
При мен пияни, не-пияни все истини говорят![]()
Не. Точно когато съм пийнала повечко (за щастие вече прекратих и не се случва) Точно тогава говоря глупости, които нямат нищо общо с това, което наистина искам и мисля.
Същото важи и когато съм ядосана, тогава излизат най-големите глупости, лъжливи обиди и т.н., противно на схващането, че когато се ядоса човек казва всички истини, които мисли.
Ами не, аз не бих се изразила точно така.
Когато пийна повече, започвам да правя и да казвам неща, за които съм мислила на трезва глава, но никога не съм имала желанието да направя/опитам/кажа. Когато си замаяна имам настроение за повече глупости, които най-често включват загърбването на всякакъв морал.
И спря да се върти за миг земята..
Не... като съм пияна не казвам истини, а евентуално неща, които нямам смелост да кажа по принцип. За щастие и те са малко.
Но като цяло когато трещея след четвъртото голямо определено не ми е до приказки, а до паметни простотии, така че не, при мен не е така. xD
dgdg
На пияна глава съм правила/казвала неща, за които иначе не съм имала кураж. Това преди. Сега... по-скоро е до атмосферата, а не до промилите.
Не. Пияна започвам да искам хора, които на сутринта се чудя... къде ми е бил акъла...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Единственото нещо след като са напия , е да мисля за още повече пиене , след него може и биене... ^^
О, не е така. Веднъж пийнах повече от необходимото и се извиних на момиче, което не мога да понасям. Дълго време след това се опитвах да я разкарам.
^^^
Бургас <3
Па помним лиПредпочитам да си казвам всичко на трезва глава. Но пЪк пиенето винаги мога да го ползвам като оправдание
ВсЪщност аз и без това като пия е, защото ми е кофтено, та си фиркам сам. Какви истини да чуя освен онези, които знам?
Рядко ми се случва да пийна повечко,но случи ли се много зависи от ситуацията ... Може да кажа една камара истини,но мога и една камара лъжи и глупости.
По мои наблюдения при мъжете е същото.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!