- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност?
Искам да ви попитам дали е възможно след като правих секс с приятеля си,след това той се изми отиде до тоалетната и после след 5-10минути правихме секс пак.той не е свършвал в мен,но знам,че остава сперма по каналчетата и винаги сме изчаквали повече време преди втория път.възможно ли е да съм бременна?моля ви,отговорете възможно най-бързо,защото много се притеснявам и се чудя дали да отивам на лекар веднага,благодаря предварително. Моля,дайте ми съвети,спешно!!!
Последно редактирано от Моника С : 02-26-2013 на 06:30
овулация?
защо на лекар?
преди колко дни го направихте?
ние да не сме врачки с рентгенови очи, които виждат през екрана посаденото семе?
//не си бременна,сигурно. харесва ми да си играяя с глупостта ти.
Не мисля,че е глупост.цикълът ми свърши в събота.благодаря все пак
а другите въпроси? овулация знаеш ли какво е? недей да го гугълваш
Не си бременна!!!
Измил се е, минал е през тоалетната, по всяка бероятност не си в овулация...лекарите не са гадатели, дори да има бременност няма да я засекат на вторият ден!
Глупост си, защото има много такива теми, можеше да прочетеш тях, да не мислиш, че в стоя случай отговорите ще са по-различни.
Знам какво е овулация,но не може да се определи много точно заради разминаването в 1-2 дни в цикъла.аз се притеснявам,защото съм чела,какъо казах за останали сперматозоиди в каналчетата дориби след измиване.водя полов живот от около половин година и е нормално да се притеснявам и да не знам повечето неща.благодаря ви!
И забравих да кажа,че не сме използвали презерватив
не питай нас а тестовете за бременност
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако се чакат тестовете може да стане прекалено късно,така че ще помоля да не давате остроумни съвети
Мислех,че в сайта може да се дадат полезни съвети,а не остри критики!!!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Очаквам съвети от хора,които имат повече опит в тази област,а тук определено има такива!
Важното е,че е станало.Знам,че не е трябвало.питам за възможности??не ви казвам да ме съдите
Я пак?
Не могло да се определи много точно?
Ти въобще знаеш ли колко време след края на цикъла е овулацията?
Като те гледам никва идея си нямаш.
Сметни 14 дни от събота натам. Та ся ми кажи, в овулация ли си била?
Бахти хората, НИЩО не знаеш и си седнала секс да правиш.
И не, не е нормално да не знаеш кога ти е овулацията, при наличието на редовен цикъл.
Не, не си бременна, защото толкова малко време след цикъла е много малко вероятно да забременееш, дори да е попаднала някаква остатъчна сперма в теб. Което е още по-малко вероятно, имайки предвид, че момчето е ходило до тоалетната и т.н.
И как искаш да забременееш, като не е свършвал в теб? Искрено се дразня от толкова не информирани хора, ако искаш се обиждай.
Последно редактирано от Wednesday666 : 02-26-2013 на 07:36
^ Реално, на теория има вероятност да се забременее от предеякулационна течност.
По темата: Научи се да възприемаш това, което ти казват.
Водила полов живот от еди-си колко време и било нормално да не знаела много неща - то тогава с какъв акъл го направихте без презерватив?
Очакваш адекватни съвети,а ти самата си просиш някой хубаво да ти се накара.
Първото което е,ти нямаш минимална сексуална култура.При това положение тръгваш да правиш секс,без предпазни средства,ами че и два пъти.Да,може да има сперма в каналчето и да,можеш да забременееш.Защото не трябва само да се измие,ами и да се изпикае.
И как ще ходиш на лекар,мислиш ли,че толкова рано ще се разбере дали си бременна?.........................
и за да не съм толкова гадна,ето ти един линк http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/ поне овулацията да си изчисляваш.
Момчето е минал и през тоалентата както казах,да.благодаря ви много!
Като тръгнете да ги пускате едни и същи теми, толкова ли е трудно да отвориш някоя от милионите други, където се развиват абсолютно същите дилеми :/
Не си бременна, ама вземи се пообразовай малко преди отново да правиш секс без презерватив. И като решаваш да пускаш тема във форум, то тогава очаквай всякакви коментари, включително и "остри критики", които щяха да ти бъдат спестени, ако темата не беше толко глупава.
Тъй като аз не успях да открия точно такава друга тема,моля дайте ми линк
Нищо не си търсила.Има поне по 2-3 на страница в раздел СЕКС!
Ако не си била в овулация и е пикал между тековете ( + подмиване ) нямаш повод за притеснение.
пс уляхте се, че е сгафила, сгафила е, ама от триене на сол файда никаква.