.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    не е ли по-добре да дадете мнението и познанията си вместо да ми се карате?

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    пс уляхте се, че е сгафила, сгафила е, ама от триене на сол файда никаква.
    Абсолютно. А и не разбирам изобщо какво чаааак пък толкова е сгафила, при положение, че това й е безопасният период така или иначе...

Четох и теми,в които пише за жени забременяли точно чрез прекъснат полов акт.започвам много да се притеснявам

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми притеснявай се. Сега да ти е за урок.
    Едва ли си бременна. Измил се е , не си била в овулация,кво се притесняваш още...
    maDamn

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Моника С Виж мнението
    Четох и теми,в които пише за жени забременяли точно чрез прекъснат полов акт.започвам много да се притеснявам
    Момиче, след края на менструацията и преди овулацията (а периодът, който описваш е точно този), в яйцепроводите и матката ти просто няма яйцеклетка, която да бъде оплодена. Точно овулацията е моментът, в който тя се появява по тези места. Така че ако ще 50 пъти да ти се изпразни приятелят, сперматозоидите физически няма какво да оплодят - ще поживеят, ще поживеят в теб и ще умрат - а при тази негостоприемна среда, доста бързо.

Да не говорим, че при теб изобщо не е имало и празнене... за какво говорим изобщо?!...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Моника С, пусни темата още 1 пЪт, че ми е много интересна! Като няма да тролиш, поне недей да спамиш... ТЪпо е. Хората тук не са идиоти - ще ти отговорят и като я погледнат само един пЪт. Ако искаш да си приказваш с някого - тЕ ти скайпо, тЕ ти фейсбУко, дай си и номерОт...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си