.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Знам какво е овулация,но не може да се определи много точно заради разминаването в 1-2 дни в цикъла.аз се притеснявам,защото съм чела,какъо казах за останали сперматозоиди в каналчетата дориби след измиване.водя полов живот от около половин година и е нормално да се притеснявам и да не знам повечето неща.благодаря ви!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Моника С Виж мнението
    Знам какво е овулация,но не може да се определи много точно заради разминаването в 1-2 дни в цикъла.аз се притеснявам,защото съм чела,какъо казах за останали сперматозоиди в каналчетата дориби след измиване.водя полов живот от около половин година и е нормално да се притеснявам и да не знам повечето неща.благодаря ви!
    Като знаеш,че остават в каналчето живи разбойници,защо и С КЪВ АКЪЛ си позволила да го направите без???

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Моника С Виж мнението
    Я пак?
    Не могло да се определи много точно?
    Ти въобще знаеш ли колко време след края на цикъла е овулацията?
    Като те гледам никва идея си нямаш.
    Сметни 14 дни от събота натам. Та ся ми кажи, в овулация ли си била?
    Бахти хората, НИЩО не знаеш и си седнала секс да правиш.
    И не, не е нормално да не знаеш кога ти е овулацията, при наличието на редовен цикъл.

Не, не си бременна, защото толкова малко време след цикъла е много малко вероятно да забременееш, дори да е попаднала някаква остатъчна сперма в теб. Което е още по-малко вероятно, имайки предвид, че момчето е ходило до тоалетната и т.н.
    И как искаш да забременееш, като не е свършвал в теб? Искрено се дразня от толкова не информирани хора, ако искаш се обиждай.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 02-26-2013 на 07:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си