.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Бременност?

Искам да ви попитам дали е възможно след като правих секс с приятеля си,след това той се изми отиде до тоалетната и после след 5-10минути правихме секс пак.той не е свършвал в мен,но знам,че остава сперма по каналчетата и винаги сме изчаквали повече време преди втория път.възможно ли е да съм бременна?моля ви,отговорете възможно най-бързо,защото много се притеснявам и се чудя дали да отивам на лекар веднага,благодаря предварително. Моля,дайте ми съвети,спешно!!!
    Последно редактирано от Моника С : 02-26-2013 на 06:30

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    овулация?
    защо на лекар?
    преди колко дни го направихте?
    ние да не сме врачки с рентгенови очи, които виждат през екрана посаденото семе?

//не си бременна,сигурно. харесва ми да си играяя с глупостта ти.

Не мисля,че е глупост.цикълът ми свърши в събота.благодаря все пак

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    а другите въпроси? овулация знаеш ли какво е? недей да го гугълваш

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не си бременна!!!
    Измил се е, минал е през тоалетната, по всяка бероятност не си в овулация...лекарите не са гадатели, дори да има бременност няма да я засекат на вторият ден!
    Глупост си, защото има много такива теми, можеше да прочетеш тях, да не мислиш, че в стоя случай отговорите ще са по-различни.

Знам какво е овулация,но не може да се определи много точно заради разминаването в 1-2 дни в цикъла.аз се притеснявам,защото съм чела,какъо казах за останали сперматозоиди в каналчетата дориби след измиване.водя полов живот от около половин година и е нормално да се притеснявам и да не знам повечето неща.благодаря ви!

И забравих да кажа,че не сме използвали презерватив

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не питай нас а тестовете за бременност
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ако се чакат тестовете може да стане прекалено късно,така че ще помоля да не давате остроумни съвети

Мислех,че в сайта може да се дадат полезни съвети,а не остри критики!!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Моника С Виж мнението
    Мислех,че в сайта може да се дадат полезни съвети,а не остри критики!!!
    ами как да съм 100% сигурен че си бременна или че не си?
    не съм гадател
    и няма как да ти помогнем в нета като не искаш да забременяваш има си хапченца взимаш едно и готово

ако не кръсти го на мен

и какви съвети очакваш от 16 17г по тая тема?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Очаквам съвети от хора,които имат повече опит в тази област,а тук определено има такива!

Супер фен Аватара на minchorna
    Знам какво е овулация,но не може да се определи много точно заради разминаването в 1-2 дни в цикъла.аз се притеснявам,защото съм чела,какъо казах за останали сперматозоиди в каналчетата дориби след измиване.водя полов живот от около половин година и е нормално да се притеснявам и да не знам повечето неща.благодаря ви!
    Като знаеш,че остават в каналчето живи разбойници,защо и С КЪВ АКЪЛ си позволила да го направите без???

Град
    системата дегоба
    Очаквам съвети от хора,които имат повече опит в тази област,а тук определено има такива!
    каквото и да ти се каже може да е грешно или вярно не го ли разбра?

Важното е,че е станало.Знам,че не е трябвало.питам за възможности??не ви казвам да ме съдите

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Я пак?
    Не могло да се определи много точно?
    Ти въобще знаеш ли колко време след края на цикъла е овулацията?
    Като те гледам никва идея си нямаш.
    Сметни 14 дни от събота натам. Та ся ми кажи, в овулация ли си била?
    Бахти хората, НИЩО не знаеш и си седнала секс да правиш.
    И не, не е нормално да не знаеш кога ти е овулацията, при наличието на редовен цикъл.

Не, не си бременна, защото толкова малко време след цикъла е много малко вероятно да забременееш, дори да е попаднала някаква остатъчна сперма в теб. Което е още по-малко вероятно, имайки предвид, че момчето е ходило до тоалетната и т.н.
    И как искаш да забременееш, като не е свършвал в теб? Искрено се дразня от толкова не информирани хора, ако искаш се обиждай.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 02-26-2013 на 07:36

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Реално, на теория има вероятност да се забременее от предеякулационна течност.
    По темата: Научи се да възприемаш това, което ти казват.
    Водила полов живот от еди-си колко време и било нормално да не знаела много неща - то тогава с какъв акъл го направихте без презерватив?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Очакваш адекватни съвети,а ти самата си просиш някой хубаво да ти се накара.
    Първото което е,ти нямаш минимална сексуална култура.При това положение тръгваш да правиш секс,без предпазни средства,ами че и два пъти.Да,може да има сперма в каналчето и да,можеш да забременееш.Защото не трябва само да се измие,ами и да се изпикае.
    И как ще ходиш на лекар,мислиш ли,че толкова рано ще се разбере дали си бременна?.........................

и за да не съм толкова гадна,ето ти един линк http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/ поне овулацията да си изчисляваш.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Не мисля,че е глупост.цикълът ми свърши в събота.благодаря все пак
    Тогава си голямо СПОКО. Изобщо не го мисли.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Защото не трябва само да се измие,ами и да се изпикае.
    Доколкото разбрах, той е пишкал междувременно, което в комбинация с наскоро-свършилата менструация прави нещата доста безопасни. Стига hate.

Момчето е минал и през тоалентата както казах,да.благодаря ви много!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Като тръгнете да ги пускате едни и същи теми, толкова ли е трудно да отвориш някоя от милионите други, където се развиват абсолютно същите дилеми :/
    Не си бременна, ама вземи се пообразовай малко преди отново да правиш секс без презерватив. И като решаваш да пускаш тема във форум, то тогава очаквай всякакви коментари, включително и "остри критики", които щяха да ти бъдат спестени, ако темата не беше толко глупава.

Тъй като аз не успях да открия точно такава друга тема,моля дайте ми линк

Супер фен Аватара на minchorna
    Нищо не си търсила.Има поне по 2-3 на страница в раздел СЕКС!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако не си била в овулация и е пикал между тековете ( + подмиване ) нямаш повод за притеснение.

пс уляхте се, че е сгафила, сгафила е, ама от триене на сол файда никаква.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си