.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Да пия ли ескапел? Вчера с приятеля ми правихме секс и след това той се изми и отиде до тоалетната,правихме втори пъ след 5-10минути без презерватив и двата пъти.възможно ли е да съм бременна??

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Моника С Виж мнението
    Да пия ли ескапел? Вчера с приятеля ми правихме секс и след това той се изми и отиде до тоалетната,правихме втори пъ след 5-10минути без презерватив и двата пъти.възможно ли е да съм бременна??
    възможно е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Аз викам направо 2 да изпиеш. За всеки случай.
    Че да не вземат малкото количество мозъчни клетки, които имаш в наличност, да убият ефекта на първото хапче.
    Колко си зле, истина не е.

Още 5 теми пусни.
    Ние сме врачки и сме виновни, че не си знаеш кога ти е овулацията.
    Майко мила..

qwerty_ff
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Аз викам направо 2 да изпиеш. За всеки случай.
    Че да не вземат малкото количество мозъчни клетки, които имаш в наличност, да убият ефекта на първото хапче.
    Колко си зле, истина не е.

Още 5 теми пусни.
    Ние сме врачки и сме виновни, че не си знаеш кога ти е овулацията.
    Майко мила..
    Е нужно ли беше да си толкова груба с момичето. Притеснява се, тъси помощ. Защо е нужно да я обиждаме?

А относно темата: Възможно е да е останала сперма и да е станал фал, въпреки че е малко вероятно. Не се притеснявай.
    Но според мен, ако не планирате да имате дете и не искате да поемате рискове е по-добре да използвате презервативи...

Вероятността е изключително малка... но като те гледам с какъв акъл си следващия път се пазете...не виждам смисъл да го правите и после да треперите..а и хормоните не са играчка!!

Бременна си, честито. За Ескапел е вече късно!
    Аман от едни и същи теми.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 02-26-2013 на 16:24

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ама от едни и същи теми.
    че и от едни и същи хора...

Авторке, кога трябва да ти дойде следващата менструация?

Ей няма да ми пълниш главата с глупости,не знам защо въобще коментираш като не си компетентен. Злобар такъв!!! HollyGolightly

Свърши ми на 23 февруари в събота,трябва да ми дойде на 16 предполагам

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Бременна си, честито. За Ескапел е вече късно!
    Аман от едни и същи теми.
    няма да ме приятесняваш!!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Свърши ми на 23 февруари в събота,трябва да ми дойде на 16 предполагам
    Е, ако трябва да ти дойде на 16+-3 дни, то овулацията ти е около 2+-3дни.

Да или 1ви, или 2ри предполагам. Това означава.че сега не съм в овулация и мисля,че съм по-спокойна

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от qwerty_ff Виж мнението
    Е нужно ли беше да си толкова груба с момичето. Притеснява се, тъси помощ. Защо е нужно да я обиждаме?
    Ма как не бе? Буквално 2 от 3 теми в тоя форум са абсолютно идентични - правих секс, бременна ли съм. Първо има си сумати статии в интернет, 2ро тука никой не е врачка. 3то кат праиш секс без презерватив на 15 години си носиш последствията после, ега забременее верно с тризнаци да и доиде акъла

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Ма как не бе? Буквално 2 от 3 теми в тоя форум са абсолютно идентични - правих секс, бременна ли съм. Първо има си сумати статии в интернет, 2ро тука никой не е врачка. 3то кат праиш секс без презерватив на 15 години си носиш последствията после, ега забременее верно с тризнаци да и доиде акъла
    +1... И аз сЪм на мнение, че половата култура на авторите на повечето такива теми е сведена до минимум, а при някои е направо 0.
    Мили деца, то пЪрво се мисли, после се действа. Отворете пЪрво някоя книжка, после си отваряйте крачетата. Важи и за момченцата, дето после идват да питат "ще ставам ли татко"!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    +1... И аз сЪм на мнение, че половата култура на авторите на повечето такива теми е сведена до минимум, а при някои е направо 0.
    Мили деца, то пЪрво се мисли, после се действа. Отворете пЪрво някоя книжка, после си отваряйте крачетата. Важи и за момченцата, дето после идват да питат "ще ставам ли татко"!
    + Те бързат да си направят кефа, не мислят с главата и после пускат теми ''бременна ли съм''. Както каза да вземат да се образоват малко. Знанието на никого не вреди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си