- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако обичате, интервю !
http://www.youtube.com/watch?v=Dp0Bt2cbcc8
!!!!!!! Нахален репортер !!!!!!!
Поне да беше забавно, нямате ли приятели, че пускате тия дебилщини тук ?
n00bs
и това с приятелите ... нещо не му е наред, приятелите си ли да ти пускам? Или ако имаш предвид, че нямам приятели и за това съм тук, ти какво правиш тук?
Аз обяснявам защо говори в множествено число,а ти ми казваш кво те боли и кво не? Това отношение ли е според теб?
Няма проблем,просто другия път не скачай с нокти и бухалки срещу всеки,който пише
няма нокти и бухалки, всъщност не влагам чувства в писането ми ТУК![]()
Да,но не е приятно като кажеш нещо без да си засегнал някой и веднага да ти отвръщат по този начин.
Извиних ти се вечеБи трябвало да си бил/а наясно, че участието ти в този раздел на форума ще е свързан с доста такива коментари. Не че това ме оправдава..за това и се извиних на теб.
The end
женски бой ли ша има?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Без либов и ласки,за да няма после тема " бременна съм" и "Свърших в устата,дали ще стана татко"
Извратеняци ! Аз искам ласки и романтика, на яхта с млад моряк!