- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 17 и само с четирима??
Знаеш ли, че представянето на чужди снимки, без знанието на сниманото или снималото лице е наказуемо? Да не говорим за представянето на чужди снимки и граденето на кофти "репутация"?
За твое щастие никой, нищо няма да ти стори, ама е жалко.
ИСКАМЕ СНИМКИ МОМЕ ПИСАХ ТИ НА ЛИЧНО
Да! Голи снимки и те признаваме, че не си тролл![]()
Трол или не при всяка е различно (което си е напълно нормално) имам приятелки на 17-18, които са са правели секс с 10+- а др са все още девствени.......няма определена бройка!
Не стига, че си скапан трол, ами се опитваш да накиснеш друго момиче... Браво.
Пантерата
Temet Nosce
벨야카
То това е идеята ^ явно...
maDamn
Може ли някой на ЛС да ми обясни какво да разбирам под "Трол"![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
не ме грее тъпия трол, ама кой си ТИ ,за да определяш кой с колко трябва да спи, да се целува или да им бърка в гащите?
Смисъл, ако някой приятел дойде при теб и ти каже ''брат, снощи опънах номер 20'' ще го хайфайвнеш, а ако мацка ти каже ''спах с 5''-ти си курва.
1.Двойни стандарти
2.Повърхностно мислене.
винаги е било престиж да ебеш много. обаче по малоумното ти изказване , явно си излъгала поне 5-6 да те чукат точно теб
минчорна е тъпанар
а, трола трябваше да избере друг набор. обижда моя.
Айде модераторите като си извадят ръцете от гащите, да вземат да заключат тази тема.
Много е грозно това тук.
И спря да се върти за миг земята..
поне с 30 трябва бива ли да си толкова зле само с 4 момчета
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Я вземи се гръмни,моме!Кво ще правиш един ден ...картофи ли ще продаваш?Бахти безсмисленият живот...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е аз казах 4 за да не ме помислите за курва, истината е,че са 12. Надявам се да не си помислите нещо лошо за мендоста хора ми писаха и с някои даже се уговорихме, но ако иска още някой да пише задна обечам най-много :*
и да я заключат, и да не я, малките курветини винаги ще ги има. деТствените моралистки - също.