.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Супер фен Аватара на minchorna
    Не аз започнах да обиждам,нали? Това е достатъчен признак за избиване на комплексите и чувство за малоценност.МОЕ МНЕНИЕ.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Не аз започнах да обиждам,нали? Това е достатъчен признак за избиване на комплексите и чувство за малоценност.МОЕ МНЕНИЕ.
    Не ме карай да се смея. Ти обиди всички от женски пол, чиято бройка надвишава 10, само защото си имал гадже курва.

Не знаех,че всички от женски пол ги интересува моето мнение Извинявай,ако съм те засегнал и си над 10 :> И да,имах,но обясних,че ме беше излъгала в началото Ако знаех,че е така изобщо нямаше да се хващам за нея.

Banned Мега фен
    Не знаех,че всички от женски пол ги интересува моето мнение Извинявай,ако съм те засегнал и си над 10 :> И да,имах,но обясних,че ме беше излъгала в началото Ако знаех,че е така изобщо нямаше да се хващам за нея.
    всъщност - не,но повечето мъже/момчета правите така : като някоя госпожица ви нарани и вие нареждате всичко живо женско.. не че нещо,но е жалко и детинско

Да,повечето са така,но досега не съм нареждал някое момиче за това,че ме е наранило и т.н.Считам,че е под достойнството ми да обиждам момиче,затова че просто нещата не са се получили между нас(ако ми е изневерила,мисля че съм в правото си да я обиждам тогава)..Само с 2-3 от бившите ми не поддържам връзка,с другите се чуваме от време на време.Мисля,че не е мъжко

Banned Мега фен
    а тогава що показваш,че нейната бройка преди,сега ти влияе на преценката за женските индивиди ?

Т'ва ли ти е критерия?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Един от критериите,ДА.

ПОРЕДНАТА КУРВА...... СПОКО

Един от критериите,ДА.
    Много жалко да съдиш хората по бройката...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Оборотни квартални бръмтии не ми трябват до мен

bitch for me
    http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
    за сигурни пари от интернет

Аз бях на 16 когато ми беше за първи път,сега съм на 25 и съм правила секс с 5-ма мъже,с последния сме заедно от 5 години

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Какво се случва,какви въпроси,какво нещо.. о.О

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Тъпа ли си или да? момичето попита СПОРЕД ВАС,а според МЕН е така.Хич няма да го файфайвна.Всеки си живее неговия живот и за мен е ЖАЛКО на 17 да си спала с 4,духала на 6 и занимавала още с 15.Ай ся се завирай от дупката,откъдето си излезнала и отивай да хайфайваш приятелките ти след като ти кажат,че са спали само с 5 за предната седмица!НИКЪДЕ не пише "КАЖЕТЕ" с колко трябва да спя,а ДАЙТЕ МНЕНИЕ! Деба тъпите ограничени женски подобия на хора

Купи си антистрес топки. Поне някакви да имаш.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Какво като дадено момиче е спала с 2 или 10 момчета важното е какво е като характер . Другото са тъпи етикети и предразсъдъци от наранени момченца .

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

Купи си антистрес топки. Поне някакви да имаш.
    Ооо :/ Бликаш от остроумие :>

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ооо :/ Бликаш от остроумие :>

Маги го каза много точно, но ще я цитирам пак, за да вникнеш в съдържанието:

чачо го беше казал много хубаво едно време - не ме интересува бройката, ще ме отблъсне това, ако притежава и другите черти на стереотипа.
    А може 17 да е много за 22-годишна (май така бяха на бившата ти) , обаче в крайна сметка щеше да си с нея и ако те беше излъгала за бройката, нали? Стига да се пази, да се преглежда редовно и пр. няма абсолютно никакъв проблем. Нямаше да разбереш от друго място и още щяхте да сте заедно сигурно.
    Всичко е предразсъдъци и стереотипи.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Това си е мое мнение,стереотип,предрасъд ък,комплекс или квот искаш го наречи.Никой не те кара да се съгласяваш или следваш Не съм тръгнал да убеждавам никой да се съгласява с мен.Ако всички мислеха еднакво и правеха едно и също,щяхме да сме роботи.

Добре де човек я си представи , че срещнеш момиче и тя ти каза , че е спала с 6 момчета обаче ти я обичаш много . Каков правим тогава ???

Като я срещна ще ти отговоря

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вижте сега, бройката е важна, ако се знае от всички!

Едно е да си спала с 20 и да никой не подозира - да не ти личи по поведението, облеклото и т.н., общо взето - да не парадираш със своя "опит", съвсем друго е да си спала с 15, ама целия град да знае, а и ти самата да се държиш, като "лека"!

Петя така е ,но за момченцата е по лесно да мислят, че едно момиче е курва само защото е спала с повече от 2 ма . То по тая логика и момчета са курвари .

Да съм казал,че не съм/сме ? Факт е,че повечето вече гледат да ебнат къде що има..Особено тези,които не са обвързани.

Да обаче в повечето случай ако си момче и си ебал 10 си няква голяма работа . Ако си момиче си курва ,eй там е разликата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си