- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 17 и само с четирима??
Не аз започнах да обиждам,нали? Това е достатъчен признак за избиване на комплексите и чувство за малоценност.МОЕ МНЕНИЕ.
Не знаех,че всички от женски пол ги интересува моето мнениеИзвинявай,ако съм те засегнал и си над 10 :> И да,имах,но обясних,че ме беше излъгала в началото
Ако знаех,че е така изобщо нямаше да се хващам за нея.
Да,повечето са така,но досега не съм нареждал някое момиче за това,че ме е наранило и т.н.Считам,че е под достойнството ми да обиждам момиче,затова че просто нещата не са се получили между нас(ако ми е изневерила,мисля че съм в правото си да я обиждам тогава)..Само с 2-3 от бившите ми не поддържам връзка,с другите се чуваме от време на време.Мисля,че не е мъжко
а тогава що показваш,че нейната бройка преди,сега ти влияе на преценката за женските индивиди ?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ПОРЕДНАТА КУРВА......СПОКО
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
bitch for me
http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
за сигурни пари от интернет
Аз бях на 16 когато ми беше за първи път,сега съм на 25 и съм правила секс с 5-ма мъже,с последния сме заедно от 5 години
Какво като дадено момиче е спала с 2 или 10 момчета важното е какво е като характер . Другото са тъпи етикети и предразсъдъци от наранени момченца .
Маги го каза много точно, но ще я цитирам пак, за да вникнеш в съдържанието:
А може 17 да е много за 22-годишна (май така бяха на бившата ти) , обаче в крайна сметка щеше да си с нея и ако те беше излъгала за бройката, нали? Стига да се пази, да се преглежда редовно и пр. няма абсолютно никакъв проблем. Нямаше да разбереш от друго място и още щяхте да сте заедно сигурно.чачо го беше казал много хубаво едно време - не ме интересува бройката, ще ме отблъсне това, ако притежава и другите черти на стереотипа.
Всичко е предразсъдъци и стереотипи.
Това си е мое мнение,стереотип,предрасъд ък,комплекс или квот искаш го наречи.Никой не те кара да се съгласяваш или следвашНе съм тръгнал да убеждавам никой да се съгласява с мен.Ако всички мислеха еднакво и правеха едно и също,щяхме да сме роботи.
Добре де човек я си представи , че срещнеш момиче и тя ти каза , че е спала с 6 момчета обаче ти я обичаш много . Каков правим тогава ???
Вижте сега, бройката е важна, ако се знае от всички!
Едно е да си спала с 20 и да никой не подозира - да не ти личи по поведението, облеклото и т.н., общо взето - да не парадираш със своя "опит", съвсем друго е да си спала с 15, ама целия град да знае, а и ти самата да се държиш, като "лека"!
Петя така е ,но за момченцата е по лесно да мислят, че едно момиче е курва само защото е спала с повече от 2 ма . То по тая логика и момчета са курвари .
Да съм казал,че не съм/сме ? Факт е,че повечето вече гледат да ебнат къде що има..Особено тези,които не са обвързани.
Да обаче в повечето случай ако си момче и си ебал 10 си няква голяма работа . Ако си момиче си курва ,eй там е разликата !