Здравейте,
не знам от къде да започна, не знам какво става с мен вече? Наистина не мога да го обясня това състояние вече и затова реших да пиша тук имам нужда да споделя с някого. От няколко години съм в някаква отвратителна депресия, от коята вече ми писна, много е гадно всеки ден е сив и гаден навън съм една, в къщи тотално различна не че много хора не са така, като съм навън с приятели те винаги ми казват, че съм като слънце, че деня им става слънчев аз много се радвам, че е така, радвам се когата хората около мен са щастливи, но всъщност аз се чувствам като идиот-самота, тя ме убива, аз не живея, не правя нищо друго освен да си върша работата, не почивам, когато съм свободна не излизам, повечето пъти ми се иска да се скрия и никой да не ме вижда, единствения човек, заради който се стягам е майка ми и на нея не мога да и обясня това състояние и не искам да говоря с нея да това, защото и нея не искам да виждам нещастна, хора наистана не знам какво ми става, защо съм така, аз съм от хората които обичат да се раздават, радват се на всичко, което имат и са благодарни, защото виждат и корко по лоши неща има, но от къде идва това нежелание, все едно нищо не чувствам и всичко е сиво и гадно и сиво, наистина не знам вече...