.
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от BloodyFlowers Виж мнението
    Не виждам какво лошо има в приятелството между момче и момиче? Ние сме близки и си споделяме от години. След като той реши, че иска повече, а аз не, аз излязох лошата. Това не го разбирам...
    В приятелството между момче и момиче като цяло няма абсолютно нищо лошо.Относно другото.Не е трудно да го разбереш.Просто за момент се постави на неговото място.Представи си,че ти искаш нещо повече, а той не.Как би се почувствала и как би реагирала? Щом се е отдръпнал, а ти нямаш желание да тръгнвате остави го намира.Може пък и сега така да му е по-добре.Друг е въпроса,че жените често обичат да тичат по мъже,които не им обръщат внимание и да си играят с тези,които ги желаят.Не му давай разни надежди от типа,че постоянно го гониш или го търсиш,че даже секс да искаш да правиш с него само и само за да го откажеш от себе си.Е, ако направиш нещо много гадно и отблъскващо в секса може и да го отблъснеш,но и като приятел.Нищо,че я има после и възможността да стане като в една тема: "След много дърпане аз му дадох шанс.Походихме и след това той ми каза по средата на любовната игра,че не може да прави секс с мен,защото ме чувствал като сестра.Какво да правя аз съм страшно влюбена в него".Та както казах щом сам се е отдръпнал спри да му се набутваш щом толкова не го желаеш.Друг е въпроса,че според мен той точно на това се надява.И евентуално ако някога пренасочи тези си чувства,които сега е насочил към теб към някоя друга и тя евентуално му отвърне чак тогава можеш евентуално да се надяваш на възстановяване на старите ви отношения.Или пък може би не...

Цитирай Първоначално написано от BloodyFlowers Виж мнението
    Обикновено се движа с повече момчета и като им слушам приказките, така ми се стори. Явно не всички са такива...
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Значи имаш компания от курвари. Което ме кара да си мисля, че това още повече прави твоето момче сгоден за партия.
    Именно. Но както обсъждахме с една мацка днес много жени се захласват именно по първият тип, а не по вторият,защото обичат да си играят с тях.Друг е въпроса,че същата тази мацка не знае,че знам,но поринцип изглежда добро момиче,но и тя се е замесила в разни такива игрички.С единият прави секс,зад гърба му с бившият,забременяла,не се знае от кой е детето и така.Ако не го знаех това нямаше да го повярвам, и щях да си помисля,че ме лъжат
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-27-2013 на 09:48
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си