.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Не може ли всичко да е както преди?

Запознахме се на един купон ... всъщност аз бях отвън да пуша и той излезе и ме хвана за ръката и ме помоли за един танц. То не беше един де хах цяла вечер ме следеше и ме дърпаше към дансинга )) Няколко дни след това го добавих в фейсбук и така той ми пишеше около 5 6 седмици всеки ден, но спря. От 5 дена не ми беше писал и аз го махнах от приятелите ми а сега разбирам колко много съм влюбена в него какво да правя ?

Защо си чакала само той да ти пише, а ти самата нищо не си направила? Може да е имал някакви проблеми, да не е имал време, нещо да е станало, много прибързано си действала, ама нищо.
    Освен да го добавиш отново и да му се извиниш, или като го видиш някъде да поговорите, друго не знам какво можеш да направиш.

Първо, според мен, е много глупаво да го махаш от приятели, заради това, че не ти е писал. Второ - виждахте ли се след купона, целували ли сте се .. изобщо какво се случи след тази вечер и познавахте ли се преди купона? Или сте го карали само по facebook? Защото, ако е така, не вярвам да си се влюбила в него само от един купон и известно време писане .. Иначе моето мнение е, че няма как нещо да е ''както преди'', особено онази тръпка в самото начало, дори и преди да навлезете в сериозна връзка, част от нея се губи . Остави го той да те потърси, възможни са много причини, за да спре да те търси.

няколко пъти преди купона сме ходили на кафе ама с приятели ... а иначе след купона сме се виждали точно 2 пъти и тези 2 пъти той беше с приятели, аз също и само се поздравихме ии това беше

Ти не си имала нищо сериозно с него, така че бързо ще ти мине Моят съвет е да не го търсиш, докато той не го направи или евентуално на следващ купон да захванеш темата.

Защо да не му пише при положение, че само той и е писал ? Просто е решил, че нямаш интерес към него и се отказал още повече след като го махне от приятели ... На дали ще ти пише.
    БХ ми е

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо просто не му писа ти? Ясно е, че ако не е забелязал някакъв минимален интерес от теб - ще спре. А ти вместо да му пишеш и да поддържаш контакт с него, си го премахнала от приятели. Що не вземеш да пораснеш малко и да използваш онова в-во в главата ти?

Та, добави го отново и му пиши.

Ти си надута кифла бате !
    Харесал те е денсили сте заедно, после се е постарал да ти вземе фейса или ти си му го дала по инерция. Цъкал ти е яко всяка вечер а ти си му отговаряла с по една две думички и тук там усмивчици. Мисля си, че и на кафе те е карал ма ти си го рязала всеки път и добре, че сте излизали с компания та да се видите пак. Най-вероятно два дена преди да го махнеш от приятели е бил доста припрян и те е издразнил и е разбрал, че нестава (или може би неставаШ) и е спрял. Просто е отишъл на друг купон или диско и е намерил друга хубавица.
    Мноо си силна изтрила си го а ?
    Еем са ти липсва вниманието от него а не самия той. Пък и ако не сте се и поопипали ще ти мине бързо.
    Моето мнение, че ако го потърсиш ще движи няколко дена с теб ако вобще се съгласи и ще те отреже и хептем ше ти е гадно.

Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2 Виж мнението
    Защо да не му пише при положение, че само той и е писал ? Просто е решил, че нямаш интерес към него и се отказал още повече след като го махне от приятели ... На дали ще ти пише.
    Добричко2 ше те черпа бира ако те видя !
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И защо просто не му писа ти? Ясно е, че ако не е забелязал някакъв минимален интерес от теб - ще спре. А ти вместо да му пишеш и да поддържаш контакт с него, си го премахнала от приятели. Що не вземеш да пораснеш малко и да използваш онова в-во в главата ти?
    Напълно 100% точен отговор!

Значи искаш винаги той да те търси, винаги да ти угажда, а ти само да седиш кат няква надута пикличка дет се мисли за принцеса?
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Писали сте си 5-6 седмици и един път не излязохте?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Махнала си го от приятели,защото не ти е писал 5 дена?

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Не го махай от приятели, порасни, провокирай го.
    да слуша

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението
    Харесал те е денсили сте заедно, после се е постарал да ти вземе фейса или ти си му го дала по инерция. Цъкал ти е яко всяка вечер а ти си му отговаряла с по една две думички и тук там усмивчици. Мисля си, че и на кафе те е карал ма ти си го рязала всеки път и добре, че сте излизали с компания та да се видите пак. Най-вероятно два дена преди да го махнеш от приятели е бил доста припрян и те е издразнил и е разбрал, че нестава (или може би неставаШ) и е спрял. Просто е отишъл на друг купон или диско и е намерил друга хубавица.
    Еем са ти липсва вниманието от него а не самия той. Пък и ако не сте се и поопипали ще ти мине бързо.
    Моето мнение, че ако го потърсиш ще движи няколко дена с теб ако вобще се съгласи и ще те отреже и хептем ше ти е гадно.
    Пича леко избруталя, но явно има скорошен проблем с момичета като теб. ВЪпреки това сЪм сЪгласен - чакала си той да ти пише, вероятно наистина си му отговаряла с ДА, НЕ и усмивчици, на момчето му е писнало и е спряло да пише, за да види дали ще има реакция от твоя страна. И да, имало е - блокирала си го. Само дето се оказало, че като си загубила 1 фен и е почнало да те чопли как така някой може да се откаже от теб. Почнала си да мислиш толкова много за него, че си нарекла това "любов"... Само не мога да разбера - КАК ТАКА РАЗБРА, ЧЕ ГО ОБИЧАШ, СЛЕД КАТО ГО БЛОКИРА??? През тези 5-6 седмици кЪде спа?
    Според мен просто си тЪрсиш фенчета, които да тичат след тебе. Сега си разочарована, че не си най-яката на света. Остави момчето на мира е моя сЪвет. Ще ти мине за около седмица.

P.S.: Не те хейтвам, просто това е, което виждам...

Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението

Добричко2 ше те черпа бира ако те видя !
    Еваларка Lipecek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си