.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ухото ми

Hybrid View

Ухото ми

Здравейте. От известно време ми тече носът и имам ужасни болки в дясното ухо! Някой може ли да помогне?

Повече от фен Аватара на Falstad
    Личният лекар,може би???

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Pesho0«●»♥™ Виж мнението
    Здравейте. От известно време ми тече носът и имам ужасни болки в дясното ухо! Някой може ли да помогне?
    Ами, ухото ти може да е възпалено точно от хремата ти. При мен беше станало абсолютно същото. Така че отиди в най-скоро време на лекар.

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Ами, ухото ти може да е възпалено точно от хремата ти. При мен беше станало абсолютно същото. Така че отиди в най-скоро време на лекар.
    Нещо сериозно ли беше?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Нещо сериозно ли беше?
    Не,просто възпаление от хремата,защото имах близо два месеца хрема. Предписаха ми капки за уши и антибиотик. И след седмица всичко мина. Иначе не ме болеше много и също така беше заглъхнало и не чувах с това ухо.

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Не,просто възпаление от хремата,защото имах близо два месеца хрема. Предписаха ми капки за уши и антибиотик. И след седмица всичко мина. Иначе не ме болеше много и също така беше заглъхнало и не чувах с това ухо.
    И на мен ми беше така, ама болката стана ужасна по едно време и ... Така , ама вече ми мина и утре ще ходя за бележка :р

Супер фен Аватара на tonssy
    Уши, нос, гърло ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Уши, нос, гърло ..
    + 1

Banned Повече от фен
    малките ми братовчеди редовно са така , като грипясат и им тръгва към ушите и леля ми звани да пита .. от носа/гърлото към ушите се разпространява болката заради евстахиевата тръба http://picbg.net/u/64119/46591/572796.jpg нейната роля е като преглъщаш да се изравнява въздушното налягане в ушите, на снимката както виждаш тръбата се пада на нивото на носоглътката Най-добре утре посети личният лекар да ти види лимфните възли и ушите и гърлото и ако има някаква напреднала инфекция или нещо което не покрива вътрешни болести и не може да се справи с това , в смисъл нещо по специално, ще те прати на УНГ Бързо оздравяване :*

Благодаря.

А дали ще ми даде бележка за училище? :Д

Banned Повече от фен
    Благодаря.

А дали ще ми даде бележка за училище? :Д
    е разбира се че ще ти даде .. но ти не се ослушвай а му кажи че искаш да си нямаш проблеми с минусите в училище, защото те не се съобразяват с това няма да ти откаже ако не аз ще ти напиша една

Ок, много благодаря!! Утре обаче трябва да ставам в 6 часа за да не чакам .. Тъкмо свикнах да ставам в 9 :/

Banned Повече от фен
    Ок, много благодаря!! Утре обаче трябва да ставам в 6 часа за да не чакам .. Тъкмо свикнах да ставам в 9 :/
    айде после пиши какво се е случило, а какво ще чакаш переждаш се .. ако ще те успокой и аз ставам в толкова

Аз ставах в 5 като бях първа смяна, ама сега съм втора и ме мързи.

Мисля да и искам бележка за сряда и четвъртък, та да почивам цялата седмица. :Д

Banned Повече от фен
    Аз ставах в 5 като бях първа смяна, ама сега съм втора и ме мързи.

Мисля да и искам бележка за сряда и четвъртък, та да почивам цялата седмица. :Д
    ами да стига да кажеш тряя ми бележка до края на седмицата не ми е добре .. ми не да овърташ там бабами дядо ми и дават като не ги лъжеш, а ти от кой град си ?

Banned Повече от фен
    София
    имам много колеги в София който ако им кажа ще ти дадат бележка небой се

Banned Повече от фен
    Значи диференциалната ми диганоза е била правилна :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си