Напоследък осъзнавам как живея в най-добрия период от живота си досега, hands down.
чувствам сравнително огромна свобода и любов към себе си.
всъщност се обожавам, чувствам се прекрасен. Вече не съм комплексиран за малките си "недостатъци". Чувствам се супер сладък. Виждам се като шедьовър на природата. каквито сме всички всъщност. И ми е все тая, че някои няма да видят в мен красотата, която аз наблюдавам в себе си - аз се чувствам уверен в собственото си мнение и не изпитвам вече нуждата моето мнение да бъде валидирано от околните. какво блаженство. много е яко.
вече не виждам света и хората като заплаха. не се чувствам уплашен като се разминавам с хората, изпитвам огромна безгранична сигурност и любов, която ме захранва с много енергия и ентусиазъм към живота. наистина имам огромен прогрес в личностното си развитие, а като знам, че това е едва началото и тепърва ще се разгръща блаженството на живота пред очите ми. имам си своите ежедневни малки проблеми, които се опитвам да ги разрешавам по най-добрия начин, по който мога на този етап.mnogo.qko;]
малко по малко, стъпка по стъпка, навлизам все по-надълбоко в ритъма на любовта, шаляляля ;рррр
вече мога да си отдъхна :Д
Последно редактирано от KumchoValcho : 03-03-2013 на 19:46