Здравейте хора, не знам дали има такава тема, и се извинявам ако вече има такава. Преди време отново бях споделила същият проблем, но вече се разрасна ии не знам какво да правя.Та такам, историята ми е: Към края на пролет 2012г. си харесах едно момче(1), от класа на моята най-добра приятелка–1 година по-голям от мен. Но той не ми обръщаше внимание и точно затова ви бях помолила за съвети. Мина време, но той продължаваше да се прави на плейбой и не ми обръщаше внимание, а аз бях много тъжна. И така всеки ден се натъжавах докато не дойде лятната ваканция. Тогава се разведрявах с приятели и не мислех толкова за него и към края на лятото тръгнах с едно друго момче(2), но все още знаех, че чувствата ми към първото момче не са угаснали. И така докато не дойде време отново да тръгнем на училище и да го виждам всеки ден. Опитвах се да го забравя и знаех, че е грешка, но просто не спирах да мисля за него, а гаджето ми не знае за него, а той е в друг град и се виждаме събота и неделя. Междувременно се занимавах с момче 1 в Аск.фм и не бях сигурна, но мисля че разбра кое е момичето със страните, тази която го сваляше в аск и той започна да се възгордява и винаги като ме видеше с моята най-добра приятелка се закачаше с нея за да ми е гадно и аз едвам се побирах в кожата си. Преди няколко дни разбрах, че момче 1 също е обвързано, но не защото се обичат, а да се правят на интересни. И не знам какво да правя обичам гаджето си, но чувствата към другото момче са по-силни и съм разделена на две моля ви помогнете ми. (