Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
И какво като са от някакви седмици?
Абе много сте зле.
Когато двама души са заедно, те не се държат само за ръчичка и не си говорят само милички неща, с идеята да се впечатляват, защото съм забелязала, че повечето двойки, който познавам, точно това правят, което е адски дразнещо.
В секса няма нищо лошо, дори да се изчукат на втория ден. Та дори още преди 'да са тръгнали'. Човека има нужда от близост. От допир. От това да усети друг човек. Защо тогава просто не ходят заедно да кафе/излизат/споделят си какво са правили през деня, без да се прегръщат/целуват? Защото не може. И е съвсем нормално да искаш да си изконсумираш човечето изцяло. А ако се притесняваш от това, или просто 'чакаш подходящия момент' или 'момента, в който онзи до теб ще ти се е доказал' (върховната простотия), то си тотален идиот, който изобщо не е на ясно защо се е захванал с човека до себе си. Значи че е в някакъв срамежлив период (който ме дразни) и който не е казано, че не бива да съществува, дори напротив, но трябва да е минал още преди да са започнали да 'ходят'. Инак го приемам като 'връзка в 5ти клас'.
И това че иска секс толкова рано, изобщо не значи, че е с нея само заради секса. Ааааааааааа'ма че типично женско мислене.

Понеже видях, че автора е поискал темата да се заключи след като си написах поста.. моля да го потвърди отново и ще я заключа..
Споделям твоето мнение!

Авторе, не я притискай много, но не я и оставяй да си мисли, че ще я чакаш вечно. Награби я страстно, така че на нея да ѝ се прииска, според мен нещо правиш не както трябва, не знам кое точно. Може би много лесно се отказваш и си твърде отстъпчив?