Ами, нормално е да ти маха ръцете. Уникално смотан си. На някакво рандом момиче, каквото съм аз, не можеш да ми вдъхнеш грам доверие само като те гледам как се изразяваш и как разсъждаваш, кво остава, ако ми беше гадже.
Липсва ти увереност, липсва ти подход, липсва ти опит, абе въобще, много работи ти липсват.
Не е въпросът в това дали е курвенско, или не да се изчукаш на втората седмица(въпреки, че при все, че тва ти е половинката, не виждам нищо грешно, ако ще и на първия час да е), а че има мъже и мъже. Едните ти спечелват доверието само с поглед, свалят ти дрехите единствено с докосване с върха на пръстите си и до такава степен ти разтреперват коленете, че сама си зарязваш принципите и задръжките; има и други, които просто не знаят как да си поискат или пък имат дар слово, но не и особени креватни умения, та думите коренно се различават с реалността и се получава доста трагикомична и... незадоволителна ситуация.

Всеки сам избира какъв да бъде.
Приеми, авторе, че ти не си типичният фатален мъж, който предизвиква похотливи мисли само с поглед. Приеми и тъжната истина, че ако продължаваш да се държиш като 13-годишен пубер с врящи хормони, чиято единствена цел е да намери дупка, в която да го тикне, скоро няма да те огрее.
Очевидно помежду ви няма изгаряща химия(поне от нейна страна), очевидно и тя все още ти няма доверие, както няма и желание да избързва.
Не я притискай, стараейки се да я натискаш при всяка удобна възможност, бъди нежен и внимателен, но се старай ясно да й покажеш, че я желаеш и искаш да минете на следващото ниво. Ако продължава да се дърпа - тактично се опитай да поговориш с нея, за да разбереш какъв е проблемът, разбери тревогите й, успокой я. Проявиш ли разбиране о време, ще ти се отплати после стократно.