- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му позволя ли??
Та значи с едно момче се харесваме от вече...Приблизително година и половина..Уж сме нещо като гаджета,но не сме се целували до сега,само се прегръщаме,понякога се държим за ръце и тн..Не знам дали е важно да спомена,но аз нямам първа истинска целувка до сега,а той има..И се чувствам малко притеснена и не смятам да е скоро..Той не ме пришпорва за това,но имам един проблем. Последно време го забелязвам,че докато се прегръщаме тръгва да си спуска ръката надолу..И аз се дърпам..Но не знам..Да му позволя ли или не?
П.П. Да поясня,на 13 съм ..
Ходете на сладкарница и се дръжте за ръцете.
Друго не, просто не ...
maDamn
и аз съм имала гадже на 13 ама не ми е пускал ръце![]()
Да му позволиш да те опипва? Да те целува? Или въобще да се налегнете на спалнята на родителите му? Не разбирам. Година и половина ходите и не сте се целували? Какво за вас, децата, означава да ходите? На къде отива този свят. Може да съм стара ,но на 13 играех футбол с момчетата,а не се държахме за ръце.
Имаш и моето положително НЕ.
Стой си на задника и си гледай уроците.
Не . Малки сте да си играете на чичо доктор . Бъдете си гадженца и се целувайте ама без пошли мисли . След 2-3 годинки може !![]()
като почнете да ми се изхвърляте като някакви пенсионери чак ставате смешни
На 13 си и не си се целувала? Имало надежда за това поколение
Не бързай за никъде, добре си си така
Аз също съм на мнение, че не трябва да му разрешаваш и че няма къде да бързаш, освен ако ти до такава степен желаеш това и евентуално не би си помислила, че си постъпила еди-как си, заради това.