- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм и първият.
![]()
![]()
Повярвай в силата на дефлоратора, Люк!!
Абе момче!! Играй повече CS! Не си трови живота с глупости...
1: Когато 1 ден скЪсате и ти попаднеш на някое девствено момиче, с което правиш секс, дали това че не си девствен трябва да е проблем за нея?
2:Не е ли по-яко да си с какичка, която знае какво вЪрши? Поне 1 от двамата да знае...
3:Единственото, което остава за цял живот на жените е спомена за пЪрвия пЪт и за това кой им е бил пЪрвия. Тоест - ако е било яко, ще има як спомен, ако пича е бил ебаси и грубия, ще има скапан спомен. Каква енергия, какви 5 лева?
Да внимава с енергията,че с тези цени на ЧЕЗ...ще трябва да тегли кредит после да си плати изразходваната енергия при дефлорацията :/
Предполагам авторът говори за телегонията:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...BD%D0%B8%D1%8F
"Често примерът, с който телегонията се илюстрира, е при междурасови сексуални отношения: ако бяла жена е заченала и родила от чернокож мъж, и впоследствие зачене от бял мъж, то детето, което ще роди от него, отново ще има физическите белези на черната раса."
^ И дали няма да й извия врата?? Таковал сЪм ти аз и телегонията![]()
Вие от марс ли падате?!?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Е вземи се самоубий сега като не си и първия...ще я обичаш и отворена.
Както хората над мен казват излез от филма какво значение има дали си и първият? Важното е че тя е с теб сега миналото го остави назад за това е минало обичаите си се правете си секс и не се вкарвай в такива филми.