.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 190
    Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Какво се случва с тая тема.. омг..
    Защо всички изкарахте момчето гей, или някакъв смотаняк, щото 'имал такова момиче и не се радвал' дрън та пляс, глупости..

От тая ъъ хронология, която той показа става ясно (поне за мен), че таЗ е някаква еблива, която би си разтворила краката и на улична лампа. Но каТ да е. Мани я и я остави да се чука с хора с нейния нагон, ниво и т.н..

И мен би ме отблъснало, ако някой ми се подарява на тепсия. Супер антисексуалното е.
    Щом като би си разтворила краката на улична лапма, защо все още е девствен?- Защото това са само едни нейни фантазии и желания, нищо повече. Иска, но не й стиска. Не виждате ли, че нейният живот е изцяло виртуален. То това момиче сигурно прекарва целият си ден у тях пред компютъра, мастурбирайки....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен
    Град
    България
    Момичето е на 16,не е много малко ;д
    Ти си на 20,направи го,ако не искаш да ти се подиграват 'приятелите',че си девствен ;д
    Щом ти се ебе,давай ;д
    Щом се обичате
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Гадно е хора, но го приемете, така правят доста от нас. Мъже, жени все тая всеки се възползва от каквото му падне. И моля Ви тъпо е да спорим, защото съм сигурна, че разбирате за какво говоря. Малко останаха свестните хора, които не биха направили на никого лошо и аз съм сигурна, че вие естествено сте от тях, но не всички сме като вас.
    мани, добре че не всички са с тая нагласа
    такива като тебЕ сигурно се оплакват от всичко и виждат негативизма във всичко
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нарича се реализъм - нещо, което ти е много далечно.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Нарича се реализъм - нещо, което ти е много далечно.
    Това за мен ли беше?
    Значи да вярвам, че всеки иска само да ме изчука, да вярвам, че никога няма да имам щастливо семейство с деца, направени с любов и всички хора сме стока, които се използваме взаимно?
    Сладко. Ама ще се лиша от това нещастие.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    тос пък и той .. интересен си,браво!
    подбудих ли интерес в тебе ? мислех че само кокаина може да го направи

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това за мен ли беше?
    Значи да вярвам, че всеки иска само да ме изчука, да вярвам, че никога няма да имам щастливо семейство с деца, направени с любов и всички хора сме стока, които се използваме взаимно?
    Сладко. Ама ще се лиша от това нещастие.
    Вярвай в каквото пожелаеш, това е твое право. Всеки се ръководи преди всичко от собствените си интереси, а после от морал, ценности и т.н. Тъпо и наивно е да се абсолютизира и да се казва "всички са добри/лоши", но фактите сочат, че интересите са над всичко.

Това дали ще имаш щастлив и пълноценен семеен живот въобще не играе в случая, говорим за нещо много по-лежерно, младежко и несериозно.
    Welcome to the Jungle...

мани, добре че не всички са с тая нагласа
    такива като тебЕ сигурно се оплакват от всичко и виждат негативизма във всичко
    Не просто не живея в някакъв измислен свят, като теб в който всички са мили и ти мислят само доброто. Истината е , че е пълно с боклуци навсякъде готови на всичко само и само да те преебат. Ако ти си заобиколена от добронамерени човечета 99% от нас не сме. И за тва съм не негативна, а реалист знам какво се случва и гледам малко по-недоверчиво на нещата. А ти продължавай да живееш в твоя свят на цветя и еднорози, хубаво е да има такива хора.
    Последно редактирано от melany94 : 04-28-2013 на 21:35

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Оф направо проблем след проблем вчера се навих най-после и прайхме секс с презерватив доста време 20-30мин, дори не можах да свърша не знам що сменяхме пози и тнт, даже пробвахме и без презерватив, което беше грешка-днес ми каза, и усещала някво парене отдолу и лека болка/особено като уринирала или се пипнела там/ и ся и двамата сме шашнати не знаем кво да прайм, уж особено аз, четем и двамата сега някви работи, но не знам техните ако разберат ще убият и мен и нея, не знам на гинеколог тряя ли да отиде дали е сериозно, напрао ми идва да се гръмна защо се съгласих, като знам че съм неопитен и че може да стане някой гаф

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Паренето по време на пишкане ли е или не само?
    Не се спичайте- тя да отиде при джипито да й пусне урина за изследване и да й даде рецепта за антибиотик.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Оф направо проблем след проблем вчера се навих най-после и прайхме секс с презерватив доста време 20-30мин, дори не можах да свърша не знам що сменяхме пози и тнт, даже пробвахме и без презерватив, което беше грешка-днес ми каза, и усещала някво парене отдолу и лека болка/особено като уринирала или се пипнела там/ и ся и двамата сме шашнати не знаем кво да прайм, уж особено аз, четем и двамата сега някви работи, но не знам техните ако разберат ще убият и мен и нея, не знам на гинеколог тряя ли да отиде дали е сериозно, напрао ми идва да се гръмна защо се съгласих, като знам че съм неопитен и че може да стане някой гаф
    Сигурно е, защото е била девствена и сега си я поцепил малко.
    Ще й мине, не се панирайте.

Ако техните ти правят проблеми, прати им хроното, дето тя те кара да я таковаш

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Паренето по време на пишкане ли е или не само?
    Не се спичайте- тя да отиде при джипито да й пусне урина за изследване и да й даде рецепта за антибиотик.
    Само при уриниране и като се пипнела/нз кво има предвид под пипане/

Това като майка ми.. като бях по-малък за най-малкото ме тровеше с антибиотици.. изчакайте малко, ако продължава повече време тогава да ходи на лекар... но най-вероятно нищо и няма..

Град
    пространството на Дисе
    ^Професоре, прочете ли, че написах да се изследва урина?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не, както ми прави впечатление по темите, вади части от изреченията от контекста и започва да пише каквото на него му е кеф.

Иначе, mlakniwe, не ти е лесно , брат

Прочетох да и какво не си ли написала да и дават антибиотици ?

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Тва не е ли нормално на 15 много да и се... като порасне малко може и да се оправи? Просто сме противоположни, а и обикновено е обратното мъжете мислят само за секс и врънкат приятелките си да вършат разни работи при нас е обратното-тя ме врънка просто не съм такъв да мисля за секс и такива работи, аз си уча за изпити, търся си работа и тем подобни, сериозен съм, умен и тнт пълна противоположност на нея
    Мисля че си много женствен , може би обратен ?

Цитирай Първоначално написано от albertog Виж мнението
    Мисля че си много женствен , може би обратен ?

Не, не съм и не ми е до шеги в момента, ще се побъркам

Мега фен Аватара на ameli
    Цистит е най-вероятно, няма да умре

Много сте ми забавни като почнете да спорите на здравни теми с Калпазанката.

Споко, авторе, не се притеснявай толкова, да отиде на лекар, ти се успокой.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    Прочетох да и какво не си ли написала да и дават антибиотици ?
    След изследване на урината, професоре- т. нар. етиологична терапия, не емпирична.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много сте ми забавни като почнете да спорите на здравни теми с Калпазанката.

можеше да уточниш, докторе. "ако се наложи ще пиеш един антибиотик". просто казвам, защото всичките мами и псевдо доктори бързат да те тъпчат с антибиотици, за щяло и нещяло.

Мега фен
    е авторе.. кво си я правил толкова много бе...
    Как така не свърши ?
    Съжалявам те..

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    можеше да уточниш, докторе. "ако се наложи ще пиеш един антибиотик". просто казвам, защото всичките мами и псевдо доктори бързат да те тъпчат с антибиотици, за щяло и нещяло.
    Не предполагах, че има и бавноразвиващи, затова и не обясних като за такива. Извинявам се. Занапред ще знам.

Не предполагах, че има и бавноразвиващи, затова и не обясних като за такива. Извинявам се. Занапред ще знам.
    Не предполагаш, че има бавноразвиващи се?!? ти тоя в тоя форум ли пишеш или.. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си