напрао не знам кво да прая, тя е нещо като Overly Attached Girlfriend
http://knowyourmeme.com/memes/overly...hed-girlfriend

Не знам какво да правя, постоянно си пише с момчета за ебане по скайп и фейсбук, ама ми вика, че само се шегувала с тях, но малко ме съмнява, на мен ми пише само простотии от сорта на:

[23.3.2013 г. 12:48:10] ---: ако дойда ще ти напрая една яка свирка и после искам да ме чукаш зверски и то в всички дупки докато не свършиш ти и аз :P

[23.3.2013 г. 12:50:33] ---: ти ще бъдеш моя секс роб ще те завържа здравата и ще те шляпам по дупето и после ще те мъча като ти прая чикии с ръка и после свирки

[23.3.2013 г. 12:53:19] ---: после ще си навра путката в лицето ти и ще ти заповядам да ме лижеш яко докато не ти свърша върху лицето ти и после ще седна върху хуя ти и ще се движа нагоре и надолу :P

[23.3.2013 г. 12:56:50] ---: после ще те развържа и ще те накарам да ме чукаш в дупето зверски и ще свършиш в него после ще ти го лапна и после ще те накарам пак да ме чукаш отпред но ще вкараш някоя играчка в дупето ми и после като свърша ще ме олижеш едно хубаво отдолу да ми оближеш соковете ми :P

...и направо не знам кво да прая и кво да си мисля, хем твърди, че ме обича много щяла да даде живота си за мен и аз я обичам, но просто всичко това писането с други момчета и тем подобни мноо ме притеснява, някой път като си говорим по скайп ми затваря и ми вика имам малко работа и после ми вика аз си показвах в 1 сайт циците и се смее, но на мен хич не ми беше смешно, тия неща ги смята за нещо нормално да си пише глупости с други момчета и дори ми казва на мен и очаква аз да го приема като нещо нормално, направо не знам, ай оставете тва за секса, но тва че си пише с други и ми го натрапва дори мноо ме нерви, тва е несериозно отношение към мен, чувствам се като 1 от многото, въпреки, че тя твърде че съм бил специален и всичко би направила за мен и тнт...