Така...изчетох цялата тема ей сега до преди малко и ще кажа нещо което исках да напиша още преди да кажеш, че си й пуснал- Според мен тук въобще не става въпрос за възраст(честно аз съм набор 97 и си мислех че на мен ми се иска, ама тва нейното...) , по- скоро тва момиче е обсебено, щото си е известно,че има секс зависими на тоя свят. Аз също се изненадах като показа кво ти е писала и, че и с други...Сега вече пък като сте го направили честно не знам.. тя може и да се кротне ама едва ли, явно такъв си е характера й , особено щом пак с някво пък друго момиче.. Тя за мен е била абсолютно не готова за секс, КОЛКОТО и да й се е искало. Тук проблема идва, че ние не ви познаваме и не можем дори и малко да отгатнем тя кво чувства, обаче ще ти кажа едно- по мое мнения тя въобще не знае нито кво иска, нито кво чувства и за мен тая връзка трябва да се приключи. Но разбира се сега става по- трудно щото вие сте го направили...., пък тя сега нещо и има...така че изчакай там да й мине и тогава или късай с нея или те съветва сериозно да седнете и да си поговорите за тия неща (наистина нз що още не си го направил).