Здравейте , съжалявам ако предварително има такава тема , но не видях особено . Ученичка съм и както всички се мацам сутрин :д . Само,че моята кожа е по-мазна , айде бая мазна да си го кажем ... Сутрин и слагам малко крем , защото не ползвам фон дьо тен и след крема си слагам пудра ( ако сложа само пудра , пада още по-бързо самия грим.. ) . След първите 2 часа забелязвам как грима ми започва да пада едва ли не , смисъл пудрата , а като сложа седи супер гадното... Лъщя отново , дори имам чувството ,че почва да ми тъмнее кожата и изглеждам супер гадно... Пудрата ми ее на флормар една розова . Целта ми е тенът на лицето ми да е леко -по светъл , а след няколко часа става по-тъмен и от моя...
Същото е и с косата ми... онзи ден си направих вафли уж са обем докато отидох ми стана супер горещо в буса и след 2 часа косата ми беше сплескана като подметка... много много страшно много цъфти , а много рядко я третирам .. И се измазнява на 2 дни... като баница е ... и на всичкото отгоре е с тънък косъм и ме вбесява супер много .. права е , но обем никакъъъъъъъв , какво ли не пробвах , поседи ли 2-3 часа ушите ми щръкват от косата ..:ДДД

П.с забелязала съм ,че когато изляза навън с приятелки и се моткаме НАВЪН , тенът ми си е равномерен както съм излязла от нас , но на даскало вътре в сградата ми се пре*бава всичко.
Дайте съвети , че не се живее така :Д