.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Необикновени Сънища

От няколко дена насам сънувам много странни сънища. Единия път бях някаква гигантска мравка и хората ме гонеха да ме убият. Другата вечер сънувах някакви змии как ме хапаха, докато бях заклещен между клоните на едно дърво... А най- странният ми сън е просто неописуемо ненормален. Та с "приятели" сме на някакъв кей, не зная къде по-точно. А тези "приятели" бяха напълно непознати, чувствах ги като свои, но след като се събудих осъзнах, че не познавам нито един от тях. На кея намерихме някакви древни жълтици с диаманти по тях... Дойде някаква сексапилна магьосница и ни телепортира в дома ми, всички ни. Каза, че сме намерили отдавна изгубеното й съкровище и ни дължи по едно желание на всеки. Не знам какво стана, но се озовах под полата й... Започнах да ближа, както котка пие вода, знаех какво ще си пожелая! В следващия момент обаче се звънна на вратата, погледнах през шпионката и видях 1 непознат с един мой познат от реалността. Казва се Теодор, пуснах ги вътре и тъкмо да си кажа желанието на привлекателната магьосница и някакъв изрод, наподобяващ орангутан ме ръгна с рог в корема. Така и завърши съня... Имам още няколко, но общо взето разбирате за какво става въпрос. Умирам в почти всеки си сън. Има ли някакво значение това?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво взимаш? Сериозно питам. Лекарствата също оказват влияние. Аз една седмица с 'Авелокс' се бях побъркала. :Д

Нищо, пия само магнезий и бирена мая

Цитирай Първоначално написано от zeleniq_domat Виж мнението
    и ни дължи по едно желание на всеки нее знам какво стана, но се озовах под полата
    Това ти е било желанието
    иначе съм чувал че сънищата за послания на съзнанието насочени към теб за някакъв аспект от живота(До колко са верни не знам)ако изпитваш някаква липса за нещо във живота ти и за това сънуваш това,което ти липсва ти си знаеш

aaa Желанието ми беше много по-хубаво и задоволяващо от това Тоя момент под полата беше нещо като мостра.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ооо, ти си добре. Аз сънувах господина ми по български по прашки

пази боже от такива сънища

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Ооо, ти си добре. Аз сънувах господина ми по български по прашки
    Ух… Мръсница! ^^ :3

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zeleniq_domat Виж мнението
    Нищо, пия само магнезий и бирена мая
    можеш ли да ми обясниш защо пиеш магнезии и бирена мая, айде бирената мая пубер си пиеш я да нямаш кожни проблеми, но от нея се качват килограми нали знаеш .. кажи за Mg ?

Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    можеш ли да ми обясниш защо пиеш магнезии и бирена мая, айде бирената мая пубер си пиеш я да нямаш кожни проблеми, но от нея се качват килограми нали знаеш .. кажи за Mg ?
    Ми не всеки иска да ги сваля килограмите... Аз искам да кача няколко. А Mg го пия, защото ми е слаб имунитета.

facebook_1
    Guest

Сънищата не означават нищо, не се притеснявай.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си