.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Напълняване

Дами, станала съм много слабичко момиче, хич не се харесвам вече. Трябва да кача поне 4-5 килограма, но колкото и да ям, не ми се лепи. Консултирах се с няколко човека и те казаха, че трябва да тренирам с тежести и така ще кача най-бързо и лесно. Вашите идеи?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Я пробвай с 100+ г на ден ядки, или кофичка заквасена сметана, заедно с другата храна, и пак ми кажи, че не ти се лепи
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Наблегни на въглехидрати(картофи, ориз , хляб , мюсли,,ядки и д.р.)

^Да, ядките са страшен въглехидрат, иначе:Д

Супер фен Аватара на tonssy
    :Д:Д
    Иначе: яж по-често и по-големи порции. Повече ядки, пълномаслено мляко, тестено..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ми не искам да те обезсърчавам, но си има хора на които не им се лепи. Мъжа на майка избягва всякакви "вредни храни", спазва ебати режимите - хранителни, физически, всичко стриктно. Майка си закусва мекици, на обяд яде пържени яйца и шницел, вечер сладолед, пуканки, торта и нищо не и се лепи. Да в последно време беше спряла да вечеря и беше свалила още две кила, което ще рече че стана 46 и направо вече си изглежда кльощава. И ако структурата ти е слаба, метаболизма ти е бърз и по цял ден имаш физическо напрягане - няма как да качиш. А майка пък и дълги години е била спортистка, сега работата и е пак физическа и буквално няма мазнини, само мускули и нищо не и се лепи.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Може да е до ген. Тъпченето не е решение на проблема. Вярно, че трябва да се храниш по-често и да приемаш повече колории, но не и да лежиш по цял ден на дивана и да нагъваш шоколади. Относно храната, по-нагора са ти дали добри съвети. Трябва да спортуваш, за да качиш мускулна маса. Така хем ще си повече кг., хем ще имаш стегнато тяло.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Да, ядките са страшен въглехидрат, иначе:Д
    Забравила съм да добавя овесени ядки ;]

Абе, хапвам си добре поне по 3-4 пъти на ден и гледам да е здравословна храна, а не чипсове, шоколади и да се тъпча само с т'ва. Ядки ям и то бая, защото страшно обичам, а и си спортувам доста често, редовна съм си, но.... такава съм откакто се помня, но нали ви казвам - сега не знам какво се случи, но съм отслабнала още повече, всеки втори човек, който познавам, ми го казва....та то като се погледна и леко мръдна на някъде мога да си преброя ребрата.....

Banned Фен
    Късмет с ядки (било то и овесени) да качиш тегло без мазнини или да не ти се разградят мускулите в процеса на качване. Най-много да стане ефекта на бутилката...

Хаха, вие сте много интересни. Качване без мазнини е невъзможно, точно за това например бодибилдърите имат 2 периода - един, в който ядат като прасета, и съответно приличат на такива, и един за чистене, в който постигат най-добрата си форма. Хем ще искате да качвате, пък хем само мускули, е накрая по-добре си седете в изходно положениe.

Авторке, казах ти - поне 100г ядки или кофичка заквасена сметана всеки ден + останалата храна и след 1 месец ми кажи, че не си качила
    Последно редактирано от FuckingFreak : 03-02-2013 на 06:20

Мега фен Аватара на SurfSky
    Пф и аз съм така,квото и да ям , не ми се лепи

FuckingFreak, ама през това време и спорт, нали? Страх ме е да не си прецакам метаболизма и да стана 100 кила

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    FuckingFreak, ама през това време и спорт, нали? Страх ме е да не си прецакам метаболизма и да стана 100 кила
    какви са тия простотии ? ако ти е така структурата можеш да качиш ама не и да станеш 100 кг ...

имам същия проблем - какво ли не пробвах,не става... но при мен и стреса има влияние и т.н. и все пак не спирам да ям.. качих 2 кг. - сега съм болна може и да съм ги свалила,но и това е постижение

Идеята ми е, че искам с хранене и спорт хем да кача, хем да оформя тялото.

Еми с правилно хранене и спорт няма как да не качиш- ако не от храната, поне мускули. Мисля, че при теб проблемът не е, че не можеш да качиш, а че не можеш да се осмелиш да ядеш повече от обикновеното. Чу сметана и се уплаши, че за 2 дни ще станеш свиня..

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Чу сметана и се уплаши, че за 2 дни ще станеш свиня..
    Не съм казвала такова нещо. А и нали след като кача, трябва да поддържам това тегло някак.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ако не от храната, поне мускули.
    Ако не от храната ... А тия "мускули" как ще ги качи?

СПОРТ, естествено. Няма да качиш само в корем/гъз или някоя друга част на тялото, ще качиш равномерно, и ще изглеждаш сто пъти по-добре. Ще ти драсна едно ЛС.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ако не от храната ... А тия "мускули" как ще ги качи?
    Да, не се изразих правилно. От храната ще си набавя нужните вещества, а ако набляга на правилните- няма да ги качи под формата на мазнини, а ще се пооформят мускули, ще се стегне.

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Не съм казвала такова нещо.
    "Страх ме е да не си прецакам метаболизма и да стана 100 кила" - сори, това прозвуча точно така.

Леко да се правят мускули толкова лесно. Просто ми е интересно как така всички изведнъж почнахте на качвате "мускули" с някакви мистериозни упражнения :Д Май не сте наясно, че това е безкрайно дълъг процес, още повече при жените доооста труден, и определено не става за 1-2 месеца, за колкото авторката спокойно ще успее да качи въпросните килограми. Не знам що се страхувате толкова от мазнините - качени на правилните места, поставени там със спорт, усилия, добра храна определено изглеждат добре, а не сланинести и тресящи се бедра, набиващ се на очите целулит и тнт...

Правят се лесно при някои мускули, да. Казвам го от личен опит. А от друга страна може и да го казвам, защото не съм фенка на каквито и да били мускули при жените. Единствено се кефя на плочки и то лекооформени. Просто тялото трябва да бъде стегнато и добре поддържано.

И аз не се кефя на ПРЕКАЛЕНО мускули, също. Не съм атлетка, а съм жена, и бих предпочела да запазя тази своя черта.
    Някои жени оформят изключително лесно мускули, но те са мнооого малка част. Повечето просто си мислят, че имат такива и ги е страх да не би от два клека и три напада да им се напомпат бедрата, примерно, а всъщност истината е, че са си дебелички :Д
    Но стига спам...

Зависи къде си отслабнала ... ако са ти отслабнали бедрата - отиди да бягаш така ще ти се оформят мускули и ще изглеждат по-секси и оформени ♥ ... но ако е корема и гърдите няма полза да искаш да надебелееш , нездравословното хранене не е решението, най-много да си докараш някоя болест !

^ Не знам защо винаги асоциирате думите "качване" и "напълняване" с нездравословно хранене? Къде прочете някоя от нас да написа на авторката да яде пици, баници и вафли, за да качва?
    И в двата случая авторката ЩЕ качи мазнини. Не си мислете, че тялото го интересува от какъв източник постъпват калориите. То просто ги използва за гориво, и когато са в повече, трупа в излишък. Но при втория метод, сиреч с нездравословното хранене, е пределно ясно на какво вероятно ще се отрази - а именно на здравето.

Пробвай с бирена мая или пчелно млечице - дават нужния апетит! Аз имам същия проблем и установих, че ми е забавен метаболизма и качвам само на коремчето.. именно затова, за да качиш равномерно са нужни тренировки.. и не чак тежести и кардио, а обикновено загряване, за да могат да се разпространят веществата по цялото ти тяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си