.
Отговор в тема
Страница 11 от 68 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Ох, и мен това с цикъла също много ме притеснява, защото първите 3 дни обикновено са ми с болки и повръщане, etc .. даже не ходя на училище. А хич не ми се иска да губя активност.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    На мен вчера ми беше 2ри ден от цикъла и първи от програмата,но на мен лично не ми пречи да си ги правя в цикъл.Ако не ти харесва идеята,почивай първите 2-3 дни и после продължи.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Интересно ми е, а от тея 30 дена като съм в цикъл какво правя?
    Преувеличавате с тоя цикъл.
    С изключително тежък първи ден съм, обаче това с физическата активност са просто бабини деветини. Не усилват болката, а количеството течност. Гълтайте по 2 спазмалгона и сте готови.

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2
    Тъкмо ги свърших, оказа се, че смогвам с темпото, обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
    Вир вода съм и мириша като пор, отивам в банята :д

Мен не ме боли чак толкова, само първия ден, но в никакъв случай не бих искала да си усиля количеството течност! Хапчета за цикъла не пия и няма да пия. След мъничко се хващам да правя тренировката. Кое е по-добре - първо тренировка, после да хапна или обратно? Знам, че е първото, но съм гладна сега.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Мен не ме боли чак толкова, само първия ден, но в никакъв случай не бих искала да си усиля количеството течност!
    Еми, не си търси оправдания тогава ;д Нищо няма да ти стане, ако тренираш в дните след първия.
    Ако ядеш сега, ще трябва да изчакаш поне 1 час преди да я направиш. Не я прави веднага- ужасно се получава, особено ако се наядеш по-стабилно
    Последно редактирано от tonssy : 03-11-2013 на 13:32

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мен не ме боли чак толкова, само първия ден, но в никакъв случай не бих искала да си усиля количеството течност! Хапчета за цикъла не пия и няма да пия. След мъничко се хващам да правя тренировката. Кое е по-добре - първо тренировка, после да хапна или обратно? Знам, че е първото, но съм гладна сега.
    Е хапни си, то лошо няма :Д Не съм гледала цялото видео, не знам дали има упражнения с подскоци, ако е така, по-добре изчакай 1 час и след това започни, защото не е особено приятно, след като си се наяла.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    не знам дали има упражнения с подскоци
    Да не говорим с коремните преси как е след наяждане

Питах дали може да пропусна първия, защото в някои режими дори ден да пропуснеш, всичко пропада.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на .Wonder
    Току-що завърших първия ми ден на 2 ниво и съм плувнала в локвичка пот, буквално
    Ужасно динамично и трудно е, така че на когото му е труден 1 левел, да се стяга, защото втори просто ме довърши
    Късмет на всички, очакваме добри резултати накрая :3

Може, 1 ден не е фатален
    А, доколкото си спомням, .Wonder беше пуснала преди 1-2 страници как самата Джилиан препоръчва да се прави режима и мисля, че имаше дни, в които тренировката се пропуска (но май беше заменена с някакъв друг вид движение)

Голям фен Аватара на .Wonder
    Дам, ето го http://25.media.tumblr.com/cc1876292...7jmgo1_500.png

Под снимката пише "My dad agreed to do the 30 Day Shred with me, so I made a schedule for us! This is how Jillian Michaels suggests doing it, so I’m going to try it out. We’re starting on a Friday, though, so the first column is Friday : P"

Аз да се похваля, че преди малко завърших първо ниво. Нямам търпение утре да почна второ. ;з

едит: според вас колко калории г/д се горят с тези упражнения?
    Последно редактирано от Alisha28 : 03-11-2013 на 14:26

Абе я бе! Rest day ! Плажа ще дойде!!!!! два месеца няма да се туткам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на sladkalady
    5-ти ден.Днес упражненията ги правих ,след като се прибрах от лекции(18:00).Толкова бях уморена ,но все пак не ги пропуснах.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Първи ден - завършен успешно! Тренировката ме измори, като се има предвид, че 2-3 пъти седмично ходя да бягам, но се чувствам доста добре. Взех си мерките и сега ще следя резултатите.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз днес пропуснах защото бях на фитнес и след това нямах време.
    на 7 ден съм и много исках днес да направя,но ...

Голям фен Аватара на Barbie47
    Здравейте! От утре бройте и мен. Имам само един въпрос... кои клипчета са за 1-во ниво, кои за 2-ро и кои за 3-то, тъй като видях този линк http://www.youtube.com/playlist?list=PL6F135DD9918D21E7 и упражненията са добри. Бих била много благодарна, ако някой даде линк поне за 1-во ниво, за да започна утре. Благодаря и успех на всички в топенето на килограми

Голям фен Аватара на Barbie47
    Благодаряяя ти :*

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2 обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
    Ужасно еее,аз едва го правя и мразя като дойде неговият ред

Аз на 3-я ден в началото пропуснах, понеже не можех да си вдигна ръцете от болка. Предполагам, че не е фатално ако не го бях пропуснала, днес щеше да ми е последен ден на 1 ниво. Айде и утре остана ^.^ мен малко ми е скучно вече и нямам търпение за левъл 2. Казват, че бил най-труден от 3те
    бтв, пийте вода!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз днес правих първо ниво /първи ден/,но ми се стори прекалено лесно и не ме измори изобщо.После правих и тае бо и се чудя дали направо да не мина на левел 2.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg Виж мнението
    Аз днес правих първо ниво /първи ден/,но ми се стори прекалено лесно и не ме измори изобщо.После правих и тае бо и се чудя дали направо да не мина на левел 2.
    Значи не го правиш правилно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Днес като се върна от работа привършвам 1 ниво,ще се меря да видя какво е станало хи-хи,но аз си усещам промяна по дрехите и на мен трябва да ми дойде тези дни,а трябва левел 2 да започвам,но ще намеря начин да се справя въпреки,че моето е направо страшно,но няма значение Не се отказвайте,а иначе да ако ви е прекалено лесно и сте започнали за 1в път,значи нещо не го правите правилно,аз дори на 10ти ден едвам се справям с тези лицеви,но това е..

Значи не го правиш правилно.
    Ако по принцип спортува, защо пък да и е трудно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си