.
Отговор в тема
Страница 12 от 68 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз днес пропуснах защото бях на фитнес и след това нямах време.
    на 7 ден съм и много исках днес да направя,но ...

Голям фен Аватара на Barbie47
    Здравейте! От утре бройте и мен. Имам само един въпрос... кои клипчета са за 1-во ниво, кои за 2-ро и кои за 3-то, тъй като видях този линк http://www.youtube.com/playlist?list=PL6F135DD9918D21E7 и упражненията са добри. Бих била много благодарна, ако някой даде линк поне за 1-во ниво, за да започна утре. Благодаря и успех на всички в топенето на килограми

Благодаряяя ти :*

Аз на 3-я ден в началото пропуснах, понеже не можех да си вдигна ръцете от болка. Предполагам, че не е фатално ако не го бях пропуснала, днес щеше да ми е последен ден на 1 ниво. Айде и утре остана ^.^ мен малко ми е скучно вече и нямам търпение за левъл 2. Казват, че бил най-труден от 3те
    бтв, пийте вода!

Защото изглежда да е МНОГО по-тежко от тае бо. Изглежда по-скоро като пилатес, но по-активен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Да де, ама пак казвам- ако тя си тренира по принцип, а не ги почва изведнъж, затруднения не е задължително да изпитва.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Да де, ама пак казвам- ако тя си тренира по принцип, а не ги почва изведнъж, затруднения не е задължително да изпитва.
    мда, аз затруднения не изпитвах като ги правих преди 2 лета, а тогава тепъъърва започвах със спорта :Д не са много натоварващи тренировките на Джилиан, иначе тя ме кефи като мотиватор

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Отивам да правя ден 2!
    Само да попитам:има ли друг като мен,който се чувства страшно некомфортно да тича навън? Ужасна съм в това отношение,имам чувството че хората ме зяпат и си мислят колко съм грозна и дебела Мога да тичам само с компания навън

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Отивам да правя ден 2!
    Само да попитам:има ли друг като мен,който се чувства страшно некомфортно да тича навън? Ужасна съм в това отношение,имам чувството че хората ме зяпат и си мислят колко съм грозна и дебела Мога да тичам само с компания навън
    и аз съм така, някакво неловко ми да изляза да си тичам сама и хората да ме зяпат

Обикновено като тренираш, ако не те боли и не си изморена, значи не го правиш като хората. Това Лазар Ангелов го казва, не аз.
    fakesmiles същата съм. Особено при нас пък много хора си тичкат из морската спокойно, но .. аз не мога да се пречупя все още
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Обикновено като тренираш, ако не те боли и не си изморена, значи не го правиш като хората. Това Лазар Ангелов го казва, не аз.
    Не ме разбираш.
    Ако тренировките й са по-интензивни, е нормално да не се затрудни с тази, както и Jaune каза. За те боли, трябва и натоварването да е по-голямо. Едно момиче, трениращо без да прекъсва 1-2 години, че и по-малко, няма да го заболи от тази тренировка. Може да се затруднявате от тези на Джилиан, но има хора, които си ги правят без ох. Всичко е до тренинг.

Много е тъпо,осъзнавам го,но дотам
    Иначе желание имам,но със съквартирантката сме с толкова различни графици,че най-много веднъж седмично ще може да тичаме заедно...
    Готова съм с ден 2,днес като че ли повече се натоварих или може би така се чувствам заради мусулната треска.Сега бягам към банята и после ще хапна нещо,че нали така трябва след тренировка ;д

anonymous708973
    Guest
    Въпреки бруталната мускулна треска на бедрата и доста натоварените ми рамене успях да направя ден 2. Доволна съм от себе си определено. Гадното упражнение на 19:40 го направих с почивка, защото просто ще ми се откачат раменете. Отивам да се изкъпя, че мязам на пор :д
    Навих и майка да ги прави с мен, но тя ще е с 2 дена назад.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Момичета приключих с level 1,не мога да повярвам,че за 10 дни тренировки + умерен хранителен режим съм свалила от себе си общо 14 см,не съм се теглила,но метъра си показва,от едни зони съм свалила по 2-3 см,но от ханша цели 5 см,което е суперрр,утре започвам level 2 ^_^

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Момичета приключих с level 1,не мога да повярвам,че за 10 дни тренировки + умерен хранителен режим съм свалила от себе си общо 14 см,не съм се теглила,но метъра си показва,от едни зони съм свалила по 2-3 см,но от ханша цели 5 см,което е суперрр,утре започвам level 2 ^_^
    Каква е гаранцията, че всеки път мериш на едно и също място.
    Досега си мерих талията, ханша и бедрото. Талията - айде, ама ханша мога да го изкарам с разлика 3-4 см, ако не го премеря по същия начин. А къде си мерите бедрото?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз си меря доста неща,с времето се свиква,ханша се мери като метъра минава през най-изпъкналата част на дупето,меря си глезена,прасеца,над коляното,и й-горе,където е мекичкото на бедрото,меря под пъпа обиколката,талията,подгръд ната,гръдната обиколка,бицепса,разстояни ето от рамо до рамо,китката

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Аз си меря доста неща,с времето се свиква,ханша се мери като метъра минава през най-изпъкналата част на дупето,меря си глезена,прасеца,над коляното,и й-горе,където е мекичкото на бедрото,меря под пъпа обиколката,талията,подгръд ната,гръдната обиколка,бицепса,разстояни ето от рамо до рамо,китката
    Колко неща о.О

Аз си мерих бедрото максимално близо до дупето...

Преди малко приключих с първия ден от второ ниво. В сравнение с първото и по-трудно (логично), някои от кардио упражненията този път ми взеха дъха; мисля обаче, че след 2-3 ден тялото ми ще свикне и ще ми се струват доста по-лесни.

Здравейте, днес ми беше 1-вият ден и тренировката мина супер. Може би е защото от 6 месеца редовно си ходя на тае-бо, зумба и функшънъл, но наистина са доста добре направени, че дори ръцете ми умаляха по едно време. Заедно с това ще напиша и менюто си за днес и ако имате критики относно него, ще съм благодарна да ги чуя.
    Закуска 1 - 6:40- шепа фини овесени ядки с вода, малко микс сурови ядки (около 40гр.) и чаша мляко
    Закуска 2- 10:30- ябълка
    После понеже нямах време.. направо минах към вечеря- 16:30- зелена салата с репички, 1 кренвирш, резен кашкавал, резен сирене, 3 маслини
    + вода и ментов чай
    Хайдее успешно топене на гадните и досадни килца и през утрешния ден момичета.

С това мога да се съглася, но не и с "прекалено лесно ми е , мисля да мина на втори ден направо". То си личи по думите.
    Barbie47 съвет : мани го тоя кренвирш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мда... не беше особено добра идеята. За другия път ще знам

На мен ми се струва,че хапваш прекалено малко,при положение че и тренираш

Barbie47, яж и на по-малки интервали, иначе ще си забавиш метаболизма още.
    Сутрин закусвам у нас, за училище си нося банан/ ябълка (когато имам 8 часа- и двете :Д). Понякога си купувам Корни, въпреки че и то си е вредно, ама поне ме засища и е за предпочитане пред другите такива.

Да, и това. Може да сложиш повече храна, ама да не е кренвирш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове