- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
И аз да се похваля - днес бях на тренировка и след това си направих програмата! Адски изморена съм и влизам в банята да се къпя, а за вечеря после съм си направила кисело мляко 0,1% с овесени трици и банан. Днес се мерих и съм -1 см от талията и -0,5 см от бедрата и ръцете.![]()
Не яжте овесени трици и мюслита и подобни неща и плодове вечер! НИКОГА!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защо? Аз едно лято за вечеря винаги това ядях и доста бях отслабнала тогава.![]()
И аз знам, че не е хубаво да се ядат плодове и овесени ядки вечер. В овесените ядки има много въглехидрати и затова се ядат сутрин, защото дават много енергия, която се освобождава по-бавно, а в плодовете има много фруктозна захар.![]()
Мюсли и подобните им са тежка храна и се ядат само сутрин на гладно, за да не ядеш петнайсе сутрешни закуски, а да си подложиш стабилно до обяд. Плодовете не се ядат вечер, защото като попаднат върху храна ферментират и не е хубаво. Отделно е, че бананите специално са противопоказни за всяка диета.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Взимам си поука.Бях чела по-назад, че някой ядеше за вечеря това и затова реших и аз тази вечер това да ми е вечерята..
Тя една моя позната твърди, че е отслабнала като ядяла само и единствено пица на парче, ама ...![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Зеленчуци ям аз на вечеря или супа. Имаше някаква диета, в която на вечеря ядеш абсолютно същото, което си ял на обяд, но наполовина по-малко количество.
Аз от малка знам от майка ми, че плодове не се ядат след храна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, от 3 дни съм на тази диета комбинирана с упражненията.
Мерси за информацията, ще си взема поука![]()
Аз днес вечерях моркови, една препечена филийка Вита, сирене и маслини. Не знам колко е правилно ама...![]()
Свърших с първо ниво . ^__^
Днес малко се изкуших и ядох някой доста нездравословни неща.
Имах намерение да правя още едни упражнения за вечерта,но
имам да уча и няма как да стане.Утре сигурно ще започна 2 ниво.
Притеснявам се,че в част от дните на седмицата ми се налага да правя програмата веднага като се събудя,защото нямам време да хапна преди това и после да чакам час-два.Днес отново така - ден 5!
Майка ме похвали, че имало ефект, а тя не раздава лесно похвали. Наистина май коремът ми е една идея по-прибран или пък просто не е толкова подут като преди цикъл. Има време![]()
днес ми е 7ми ден
ще видим как ще го карам, коремът ме боли нечовешки,пих хапче, ще изчакам малко да помине и започвам.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Още малко спам, хаха :д
Тамън направих пети ден, чувствам се страхотно. Психически доволнаДоста по-лесно ми отколкото първия ден
![]()
Днес, като се загледах в календара видях, че съм на половината път, сякаш беше вчера, когато започнах, ахах
Та да, днес завърших 15 ден, второ ниво си е все същото мъчение![]()
От понеделник мисля да се присъединя, че преди това имам изпит, та да не се разсейвам сега. Но влезна ли си пак в нормалния режим - задължително! Изглежда тонизиращо, най-малкото. Принципно килограми не ми се иска да свалям, но ще се чувствам мнооого по-добре с малко повече движение дневно. Малко ми наподобява аеробика това нещо, а като се сетя колко обичах да ходя преди две години...муцка ще ми дойде! Успех, мацки!
XTREMEFREERIDE, добре дошла и успех за изпита :3
Преди малко се натъкнах на интересна табличка от какво наистина се нуждаем, когато изпитваме глад за определена храна и каква е здравословната и алтернатива. http://www.naturopathyworks.com/pages/cravings.php
^ а това е много готино ! Ще знам вече
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
хайде решено, почвам го от понеделник. дано да не ми пречи на другите физически активности, защото ако е така, ще го спра. :Д не съм много мотивирана, но може би ще се мотивирам в движение.
Хелоу! 4-ти ден- успешен. Супер се чувствам, напълно удовлетворена.. Днес само погледнах 2-ро и 3-то ниво какво представляват... На 3-то ниво Господ да ми е на помощ.![]()
3ти ден от 2ро ниво,става по-лесно,имам чувството,че с всеки изминал ден все повече пот се лее от мен.Ноо пък нямам мускулна треска,а като правя упражнения краката ми умират от болка,но след това нищо,само лек дискомфорт на другия ден.
Хаха, доскуча ми и направих 1 ден от 1 ниво. Нямам гирички, така че ползвах шишета с вода. Сигурно затова не ми беше много тежко.. Трябва поне с пясък да ги напълня.