- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Намерих полезен материал за хранене преди и след тренировка. :3 http://24.media.tumblr.com/tumblr_me...kpao1_1280.png
Направих си и 2ри ден от първо ниво. От вчера имам зверска мускулна треска на почти цялото тялоМислех си,че днес няма начин да успея да направя каквото и да е, но се понапънах и сега се чувствам по-добре от сутринта. Продължаваме с тренировките
![]()
тъй като пропуснах 2 дни, днес започнах отначало.:Д
харесва ми. не съм най-спортуващият човек. предпочитам кардио в ежедневието си, та силовите ме напрягат, но се живее;
резултати има, не ги меря, 'щото не ме интересуват конкретни цифри, но разликата в размера на дрехите е показателен.
след месец ще докладвам;
До кой ден беше стигнала?
в началото на втора част;
Blab, добре дошла иии успех с програмата. :3
Днес съм на 18 ден, остават още 2 дни от 2 ниво и се започва великото мъчение на 3-то![]()
Да, виждам промяна. :3
Коремът ми се е стегнал, имам мъничко разстояние между бедрата, което отдавам повече на костната си структура, отколкото на упражненията. Задната част на бедрата ми е по-твърда, усеща се на допир.
Като цяло също се чувствам по-бодра, по -жива и енергична. Вечер заспивам по-лесно и дълбоко, предполагам, че е заради физическата активност през деня. Изобщо само хубави промени забелязвам, препоръчвам на всички, които се двоумят дали да започват- започнете, обещавам ви, че ще сте благодарни на себе си.
Не се отчайвайте, ако не виждате промяна в началото- упоритостта ви ще се отплати. :3
Все повече се доближавам до 2-ро нивоДнес завърших и 7-мия ден, и да ви се похваля- сутринта си поръчах от един сайт въже за скачане и от утре почвам. Четох, че за 1 час бягане се горят около 600 кал., а със скачане на въже само за 10 минути - 150 кал... преди тренировка по 30 мин. мисля, че ще ми се отразяват страхотно.
![]()
Днес съм на диванен режим. Мързи ме да дишам, но ще си ги направя пак...
след малко си почвам десетата тренировка аз![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз вчера започнах, днес приключих с втория ден. Може би защото тялото ми е свикнало на доста голямо физическо натоварване, не ме затрудняват упражненията. Гледах и тези от 2ро ниво, има някои по-сложни, но като цяло си зависи от физическата издръжливост.
Тази, както и всички останали тренировки без значение какви ми действат много отпускащо, като антидепресант ^^
Направих и 3ти денМисля,че ми е по-лесно вече, но пък се потя повече. Мускулната ме разбива...ходя като патица
![]()
Първи ден от 2 ниво ..Чувствам се страхотно..упражненията са натоварващи ,но се свиква..Да се похваля днес ми каза,че дупето и краката ми са станали по -стегнати...
Последно редактирано от dqvolcheto9 : 03-18-2013 на 20:27
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Момичета, във второ ниво трябва ли ми друго освен гирички и постелка?
ох днес ми беше последния ден от 1во ниво ..нямам търпение да започна 2ро . Определено забелязвам промяна в тялото си![]()
Hostis Honori Invidia
Бууу днес трети пропуснат ден,но утре задължително ще правя...
/За сметка на това една от най-яките вечери в живота ми hell yeah![]()
След първия ден усещах някакво стягане в ръцете, а след втория - някакво стягане в най-горните коремни мускули и ребрата ми се усещат повече.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направих си гооо!Бях на ей толкова да се откажа за днес,защото едвам се събудих в 12,но все пак ги направих.
Този път с гиричките,които си взех от вкъщи,а не с бутилки вода.Направо ме уби последното упражнение за ръце и крака с тези гирички...
И аз се включвам в темата.
Днес ми е 4-ти ден. След като си направих упражненията карах велото 60 мин. и в момента имам ужасна мускулна треска, но няма да се откажа, въпреки че с лицевите опори не ми се получават нещата.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ще свикнеш.Аз преди да почна програмата не бях тренирала от месеци и правех не повече от 1/3та от лицевите опори,които правят мацките.Сега вече издържам много повече.