- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Нещо последните дни никак не ми се правят упражненията и до последната секунда съм -аха- и да се откажа, ама просто мразя да започна нещо и да не го довърша. Днес трябва да ми е 17ти ден. Така че продължавам, ама някак без желание и сякаш по задължение. Сигурно, защото не виждам значителна промяна, за това се демотивирах. Определено съм свалила от корема, стегнала съм малко и бедрата и дупето, ама аз като съм слаба и то не изглежда така фрапиращо. Искаше ми се да сваля повече, отколкото да се стегна.
И не знам ... исках да си се оплача от себе си. И евентуално някой да ми върне мотивацията и да ми напомни, че си струва. :d
^ Нормално е като си по-слаба и имаш нужда от по-малко сваляне, при теб да е по-трудно. Явно има резултати- казваш, че си се стегнала на няколко места вече.
Продължавай докрай и не се отказвай, защото макар да не виждаш велики резултати, физическата активност помага на целия ти организъм, не само външно, но и вътрешно. Няма как такава дейност да не ти донесе поне малко удовлетворение, просто няма отрицателни страни :3
Всичко, което правиш, е в твоя полза.
Днес ми беше 1 ден от 1 ниво, чувствам се като блъсната, ръцете ми са като кифли.Аз като цяло нямам почти никакво движение, освен ходенето на даскало, което е на 2 мин пеша. Ще се опитам да издържа до последния ден, защото ОПРЕДЕЛЕНО имам едно 6-7 кила за сваляне, а и не съм никак стегната. Миналата година ходих да бягам всеки ден и доста се бях оформила, но сега съм 12 клас, предстоят ми изпити и изобщо не ми е до ходене на фитнес, стадиона или т.н. Това ме задоволява откъм време и предполагаем резултат.
florescentia
Направих и 4ти ден (отчитам се тук всеки ден,че да не забравя на кой ден съм). Вече нямам такава мускулна треска, само гърбът нещо ме мъчи. Разлика не знам дали има....от последното мерене на мерки съм -4 см от ханша и -5 см от бюста (имам голям бюст, който искам да поразкарам и стегна), но не знам каква роля имат упражненията. Рано е още, тъй че продължаваме
![]()
wow.. Тъкмо приключих с 1ви ден от 2ро нивоо ^^ направо плувнах във пот, но си струваше.Даже когато правих кардиото, си пипнах корема и той беше студен , а някой преди тук беше споменал че когато коремът ти е студен по време на кардиото, значи е започнало стопяването на мазнините или нещо такова беше
Направо чувствам огромно удовлетворение ^^ Междудругото само да спомена нямам много за сваляне, само малко от долната част на корема и малко от бедрата .. Направо нямам търпение да дойде утре и пак да си направя тренировкатаа ^^
![]()
Няма по-голям кеф от това да тече вода от мен, но да съм супер доволна и да релаксирам с домашно кремче и сериал...
8-ми ден- отчетен. Днес се гласях да ходя да скачам на въже ама като ливна един дъжд.. Нищо де. Супер се чувствам.. хайде още два деееенаа само и 2-роо ниво.![]()
Някой друг усеща ли болка в корема долу вдясно по време на кардиото? В първите дни не ме болеше, но вчера и днес (7-и ; 8-и ден) направо ме пробожда.
Аз долу вляво усещам, особено като скачам. На онея jumping jacks, после скачането и така серийката 2 пъти :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нужно ли е да спазваш и хранителен режим за да има ефект,тази програма?
В смисъл аз не искам да съм на диета,а просто да се стегна и да сваля,ако е възможно някакви сантиметри,ще успея ли,ако си ям нормално(не се тъпча) и правя програмата?
Кво ти пречи да скачаш на някоя площадка между етажите?
Мен на първото кардио ме боли вляво, 2 дни се наложи да си правя почивка по време на него, за да преживея :д
Хранителният режим е за цял живот. Никой не говори за двуседмични изтощителни диети, а за доживотно повишено внимание на това какво вкарваш в тялото си.
Вчера ядох октопод, днес калмари... не знам вие колко сте по морските неща, аз ги ненавиждам и насила ям...
Нямам болка в ляво и не съм имала. Добре ли дишате? Да не се наливате с вода? Загрявката как е? Нещо според мен ви куца, за да е един ден ок, а друг с болка.
Аз скачам пък у нас на въженце, а в крайна сметка може да скачаш бързо и без въженце, което да мяткаш :Д
Играх баскет днес, в неделя пък волей, засега добре върви всичко и упражненията.
п.п. Не че оправдавам някой дето ходи на училище/работа, но съм била в тази ситуация и психическия труд е доста изморителен и се чувстваш изтощен, та е нормално да не ти е до физически упражнения. Хубаво ми е сега като имам време за себе си и не се занимавам със задължения.
На майка ми логиката е, че с физически труд си почиваш от психическия. При мен не минава :Д
ОБОЖАВАМ морски дарове! Миди с ориз, миди със сини сливи, миди с на-баба-ти-хвърчилото; скариди; калмари на плоча, калмари пане; суши, суши и пак суши! ДАЙ МИ МОРСКИ ДАРОВЕ!!! <3
Аз съм обратното на "наливам се с вода". Изпила съм има-няма 200 мл днес, за сметка на това дишането ми ... си е таковало таковата отвсякъде.
Обмислях го, но съседите ми са ужаасни. Миналата седмица ми се скараха, че се возя много в асансьора... hell yeahДо блока има баскетболно игрище и утре съм там.. А щях да ви питам.. след тренировка вечеряте ли? Аз не съм много наясно какво трябва да се яде след такъв тип тренировка. Знам ,че е хубаво да се приемат протеини, но след силова.. Аз си вечерям нормално.. супички и такива неща.
Моята е същата. Аз това не го осъзнавам.
Искам и да ти призная, че ще ходим на суши тея дни
А вода започнах да пия повече откак го правя това - май си въобразявам. :Д
И си мисля, че кожата на деколтето ми е малко по-прилепена към костите.. май си въобразявам пак :Д
Barbie47 Благословена съм от Бога с къща![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оооо, недей така, човек. Готви се ти за изпити за прием в медицинския и ми разправяй, че ходиш 3 пъти в седмицата на фитнес, зумба, мумба, бягаш, разхождаш се и тн+ това ходя всяка събота и неделя на уроци, един свободен следобед нямам, просто се скапваш психически и в 7-8 вечерта къде да ти бягам и скачам навън, аз, ако мръдна петък/събота вечерта някъде, пак е добре
Точно този тип упражнения напълно ме задоволяват откъм време и затова искам да издържа. Само не знам с колко големи шишета да си направя гирички. Днес използвах малки шишенца от минерална вода, защото нямах други 2 еднакви, освен това спонтанно стана "първата тренировка".
florescentia
Аз такива използвах първите 5 дни,но днес като си взех истински гирички и доста по-трудни ми дойдоха някои неща.По-добре по-бързо се обзаведи с някакви гирички![]()
Πантерке, никакви водни неща не обичам да ям, а тука в къщи всички са луди по тях. Майка като размирише с тия пресни скариди и ми прилошава направо. Иначе съм зодия водолей, във вода се чувствам супер комфортно, ама явно не ми харесва да си ям себеподобните :Д само моя рибок мъжо :Д
Джоли, и аз съм в къща сега, стаята ми е супер малка, щото иначе не е пригодена за мен... ама и в апартамент пак се намира място за подскоци. Пък може и друго упражнения на място - примерно клякане и юмруци в права позиция и т.н., или обръч... има кардио колкото щеш, което е тихо
За шишетата по-добре от 1,5л, тия малките никаква файда с вода нямат. Или както някой беше предложиш - напълнени с пясък/камъчета.
На мен баща ми ми измайстори гирички, понеже истинските са ми в БГ, а не ми се дават пари за нови. Взимате по 2 шишета от 0,5л и ги пълните с пясък. После ги залепете едно за друго с каквото можете откъм капачките....баща ми ги обви с някакво хартиено тиксо целите...това ви представлява едната гиричка, за другата същото. Вършат работа или поне е по-добре от 1 шипенце с вода.
Здравейте, спортни душички!
Вчера видях темата (така е след дълго отсъствие от сайта) и мноого се запалих да направя трите нива на програмата, а след това да продължа другата серия от 30 дена.
Моят проблем е следният - тежа 54кг и съм висока 164см., но кожата ми е отпусната понеже свалих 25кг.. е, не е прекалено увиснала, но просто не се е прибрала напълно и все още си имам малко коремче (частта под пъпа). Понеже казвате, че тренировката е повече за стягане, се надявам да ми помогне.. искам най-накрая да се видя с хубаво изваяно тяло)
Днес ми беше втори ден от тренировката - и на мен както на повечето от вас са ми най-трудни лицевите опори, но се справям доколкото мога. Но трябва да си изградя хубав режим както на хранене, така и на спортуване. Избягвам пакетираните, сладките, мазни и тестени храни, но какъвто съм карък, когато почна хранителен режим и в нас започват да се готвят и купуват всякакви вкусотии.. как да устои човек? Вие как се мотивирате да не си хапнете нещо, което много обичате, а е вредно? Ще ми е полезно да чуя съветите ви![]()
Последно редактирано от tweety91 : 03-19-2013 на 23:17
Направих си ден 7(ако не се лъжа ;д)
Днес доста по-добре,лицевите опори си ги правих през цялото време,без да спирам.
Виждам и промяна в корема си,изглежда по-стегнат определено.